ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.14

Αποκάλυψη "σχεδίου" αγοράς διυλιστηρίων της Ευρώπης από Ρωσία


28.05.2014

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, αξιωματούχος της Ε.Ε. που παρουσίασε έκθεση για την κατάσταση σχετικά με την ενέργεια και αγωγούς και σταθμούς παροχής που υπάρχουν, έδωσε "μαύρα στοιχεία" για τα παραπάνω και ενα κίνδυνο.


Τα στοιχεία της έκθεσης δείχνουν την Lukoil και την Gazprom να έχουν επεκτατικές εξαγορές διυλιστηρίων σε Ιταλία, Ολλανδία, Βουλγαρία και Ρουμανία. Ο έλεγχος των τερματικών σταθμών επεξεργασίας ενεργειακών προϊόντων μπορεί να αποτελέσει μηχανισμό πολιτικής και οικονομικής πίεσης σε μία ή και περισσότερες χώρες. Όμως αυτό δεν είναι κάτι καινούριο ώς νέο.

Ο ίδιος ο V. Putin σε περσινή ομιλία του , στους G20 είχε αναφέρει ξεκάθαρα πώς το κέρδος απο τον έλεγχο πηγών ενέργειας είναι σημαντικός αλλά αποφέρει πολυ λιγότερα κέρδη απο τον έλεγχο των μέσων μεταφοράς και διανομής της ενέργειας. Κάτι που φάνηκε έντονα και στην περίπτωση της Κριμμαίας ( http://www.emorywheel.com/putin-pipeline-politics-and-the-crimean-situation/ )


Από όσο φαίνεται υπάρχουν πολλά κάτω από την κορυφή του παγόβουνου και όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο γνωστά θα γίνονται.

Αλέξανδρος Νίκλαν
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείαςπηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: