ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.14

Οι μεγαλοποιμένες μαζεύουν τώρα τα απολωλότα προβάτα στα ... μαντριά τους!



Η είδηση ... 
Να μη γίνει πρωθυπουργός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είναι ο βασικός στόχος του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, όπως τόνισε ο ίδιος σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα το πρωί.

Ο σχολιασμός ...
Το σύστημα επανέφερε τον κ. Καρατζαφέρη ξανά με σκοπό να τον χρησιμοποιήσει ως εφεδρεία για...
το καταρρέον πολιτικό σύστημα. Παλαιότερα τον είχα χαρακτηρίσει κωλοτούμπα λόγω της συμμετοχής του στην Κυβέρνηση Παπαδήμου και τώρα επαναλαμβάνω τον χαρακτηρισμό μου γιατί τον άκουσα να ανταλλάσσει “φιλοφρονήσεις” με τον αποστάτη του κόμματος του τον γνωστό κ. Άδωνη Γεωργιάδη τον οποίο στο πρόσφατο παρελθόν “έλουζε” από το κανάλι του με διάφορα "Γαλλικά".

Η αίσθηση μου είναι πως θα ακολουθήσει τα βήματα τον κ. Γεωργιάδη που όπως είναι γνωστό από μέγας υβριστής του κ. Σαμαρά κατάντησε ο μεγαλύτερος σφουγγοκωλάριος και γλείφτης του.
Δυστυχώς φίλες/οι το πολιτικό προσωπικό αυτής της χώρας στην πλειονότητα του απαρτίζεται από ανθρώπους οι οποίοι είναι “υπάλληλοι” των εγχώριων ολιγαρχών, των τραπεζιτών και των τοκογλύφων οι οποίοι εδώ και 40 χρόνια είναι οι πραγματικοί κυβερνήτες αυτού του δύσμοιρου τόπου!

Το σίγουρο είναι ότι όλοι αυτοί οι υποχθόνιοι τυφλοπόντικες προκειμένου να διατηρήσουν τα ανδρείκελα τους στην εξουσία θα επαναφέρουν ξανά στα μαντριά τους τους κατά καιρούς αποχωρήσαντες επαναστάτες του κ@λ@υ αλλά και άλλα πολιτικά ζόμπι τα οποία μάλιστα θα έχουν και ειδική αποστολή όπως ο εν λόγω κύριος ο οποίος κηρύσσει τον εαυτό του σε Τσιπρο-κυνηγό.

Επίσης θα διαλύουν κόμματα αποκλείοντας τα από τα ΜΜΕ ή εξαγοράζοντας τους βουλευτές τους αλλά και δημιουργώντας νέα τα οποία θα χρηματοδοτούν αλλά κυρίως θα διαφημίζουν σκανδαλωδώς από τις τηλεοπτικές συχνότητες που κατέχουν παρανόμως εδώ και χρόνια και για τις οποίες δεν πλήρωσαν ποτέ ούτε ένα ... Ευρώ!

Υποσημείωση
Οι μεγαλο-ποιμένες αρχίζουν τώρα να μαζεύουν τα απολωλότα πρόβατα τους στις πολιτικές στάνες που έχουν εδώ και χρόνια αλλά το βέβαιο είναι ότι εμάς προορίζουν για ... σφάξιμο!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός, μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: