ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.14

Οι ψεκασμένοι, η Αλ Σάχλες, ο Καρύδης και ο Βενιζέλος


Σε μια νέα επίδειξη αμετροέπειας, ο Βενιζέλος δήλωσε ότι "μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ψεκασμένοι και οι φασίστες της ΧΑ θέλουν εκλογές". Το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ δια στόματος του ιδίου του Βενιζέλου ζητούσε εκλογές μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών του 2009, είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια για τον Βενιζέλο.

Χθες, μιλώντας στη  κοινή συνεδρίαση Πολιτικού Συμβουλίου και Γραμματείας Εκλογικής Επιτροπής, παραπονέθηκε στα στελέχη ότι δεν αναπαράγουν τις δηλώσεις που κάνει. "Δεν με διαβάζετε, δεν κοιτάτε τις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις μου, με τις οποίες άλλαξα το πολιτικό κλίμα. Δεν αναπαράγετε αυτά που λέω. Πάτε και λέτε ό,τι θέλετε στις δηλώσεις σας. Λέτε τα δικά σας. Κανένας δεν λέει το όνομά μου, δεν παραπέμπει στις δικές μου παρεμβάσεις. Μόνος μου προσπαθώ, κανένας σας δεν με βοηθάει. Μόνο ο Δημήτρης Καρύδης και η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ επικαλούνται όσα δηλώνω".

Ο Βενιζέλος ενοχλείται επειδή τα στελέχη του δεν αναπαραγάγουν τις "μνημειώδεις" δηλώσεις του, μνημεία αμετροέπειας και μεγαλείου, όπως όταν είπε "είμαι ένας από σας". Ψώνισε δε "από σβέρκο" αναφερόμενος στους δύο που τον μνημονεύουν, τον Καρύδη και την Αλ Σάχλες. Ο πρώτος έγραφε παλιότερα ακόμα και το άλογο ανορθόγραφα. Δεν είναι τυχαίο ότι τον είχε επιλέξει για εκπρόσωπο του πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου ο πρωθυπουργός "του μακέτου". Η άλλη, η Αλ Σάχλες, συμπεριφέρεται σαν ένα κακομαθημένο και συμπλεγματικό παιδί όταν πιέζεται, όπως το απέδειξε στη συνέντευξή της στο κανάλι ΝΕΑTV της Κρήτης.

Ο Βενιζέλος χαίρεται για το ποσοστό της Ελιάς, που ψηφίστηκε από λαμόγια (sic) και ψεκασμένους πραγματικά. Ο Κορυδαλλός μπορεί να περιμένει κι άλλο.

http://swell-swell.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: