ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.5.14

ΕΚΤΑΚΤΟ!! Η ΤΡΑΒΕΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΑΦΙΕΔΟΜΟΡΦΩΜΑ ΕΛΙΑ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΧΟΥΝΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ μαζεύουν υπογραφές από στελέχη της ΔΗΜΑΡ και ζητούν  με έγγραφο τους η ΔΗΜΑΡ να ενταχθεί στην ΕΛΙΑ με το επιχείρημα της ανασύστασης ( σοφιστία Βενιζέλου) της κεντροαριστεράς.

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Φυσική εξέλιξη της ερμαφρόδιτης ΔΗΜΑΡ !! Ο καιροσκοπισμός η ιδιοτέλεια η κρυφή φασίζουσα νοοτροπία των γιαλαντζί αριστερών ήταν επόμενο εμπρός στην εξαέρωση τους και στο χάσιμο του κρατικοδίαιτου μισθού τους να συμπράξουν ανοικτά με τον εγκληματία Βενιζέλο και κάτω από το λάβαρο του χαφιεδότσουρμου της ΕΛΙΑΣ και της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: