ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.14

Όσον λιβανίζετε, αντί να τιμωρήσετε τον Σαμαρά για τα κατωτέρω εγκλήματα του εναντίον του Ελληνισμού, και εφ όσον δεν μεσολαβήσει κάτι, Ελληνισμός, Ελλάς και Θράκη τέλος.

Κύριε Κουμουτσάκο και Κύριε Στυλιανίδη. 

Όσον λιβανίζετε, αντί να τιμωρήσετε τον Σαμαρά για τα κατωτέρω εγκλήματα του εναντίον του Ελληνισμού,  και εφ όσον δεν μεσολαβήσει κάτι,  Ελληνισμός, Ελλάς και Θράκη τέλος.  Και θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι αυτό ετοιμαζόταν από το 1996.  

Και με μόνον τα κροκοδείλια σας δάκρυα κύριε Στυλιανίδη για τη Θράκη, αν παραμείνει  ο Σαμαράς,  θα συμπληρώσει το από το 1996 έργο των Σημίτη, ΓΑΠ κτλ. για «παγκοσμιοποίηση» και μετατροπή της Ελλάδας σε Ελλαδιστάν. Ή μάλλον σε  νέο Τουρκιστάν.

Και επειδή δείχνετε να αγνοείτε τα εγκλήματα του Σαμαρά σας τα θυμίζω.

  1. Στις Κάννες, «λυπήθηκε» την κλαίουσα τότε Μέρκελ και για να γίνει μαριονέτα μη πρωθυπουργός δέχθηκε μαζί με τον νυν αντιπρόεδρο,, ΥΠΕΞ, και Κύριος οίδε  τι άλλο Βενιζέλο σας, γίνουν δηλωσίες εξόντωσης του Ελληνισμού (εσωτερική υποτίμηση, μεσοπρόθεσμα κτλ)

  1. Σε πρώτη φάση αποδέχθηκε μαζί με τον Βενιζέλο, με τον «αξιότιμο» Καρατζαφέρη (σας,  όπου να είναι πάλιν)  και με τον ορκισμένο εγγυητή της Ελευθερίας των Ελλήνων και του Ελληνικού Συντάγματος πρόεδρο μας Κάρολο Παπούλια, την υποδούλωση της Ελλάδας και την μετατροπή της  σε πειραματόζωο προτεκτοράτο των νεοναζί γερμανών.  

  1. Με «συγκινητικές» εκκλήσεις του Προέδρου μας στους γερμανοναζί να μας λυπηθούν.

  1. Και με την επιβολή  ως πρωθυπουργού, του ανθρώπου της νέας τάξης και μέλους της τριμερούς επιτροπής (Τριμελής  Οκτωβρίου 2011 Παπαδήμος και  Μόντι,http://olympiada.files.wordpress.com/2011/11/319936_290144717672162_180205378666097_1073324_1061934563_n.jpg )Παπαδήμου ή Παπαδήμιου που ως γνωστόν ο Παπαδήμιος με το PSI του κατέστρεψε Ελλάδα και Κύπρο.

  1. Στη συνέχεια, χωρίς εξουσιοδότηση του Ελληνισμού και με πολιτικάντικα μάγκικα κολπάκια  (διαγραφές, εκβιασμούς, κτλ),  με τα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα του και με απίθανα ψέματα για να εξαπατά τον Ελληνισμό,  ο Σαμαράς, άφησε την Ελλάδα να κυβερνάται από την τρόικα με εντολές της στον Στουρνάρα.

  1. Και να  καταληστεύεται φορολογικά ο Ελληνισμός,  εξοντωνόμενος και γενοκτονούμενος,  με άνω των τριών εκατομμυρίων πραγματικούς ανέργους,  με καταλήστευση των συντάξεων και των πάντων από τους απίθανους κλέφτες και απατεώνες του γερμανικού και ημετέρου νεοταξικού φασισμού.

  1. Αντί σωτηρίας της οικονομίας διέλυσε την οικονομία και αύξησε συστηματικά το χρέος με την εσωτερική υποτίμηση, που στέρεψε την αγορά από ρευστό, έκλεισε σχεδόν όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και διέλυσε τα πάντα.  Και αφού  μετέτρεψε το χρέος από μη ενυπόθηκο των αγορών σε ενυπόθηκα (με τον εθνικό πλούτο) χρέος προς Γερμανία κυρίως, το γιγάντωσε μεθοδικά για να εκποιηθεί ο ενυπόθηκος εθνικός πλούτος

  1. Καταργεί συστηματικά το κράτος απολύοντας τους πάντες , ακόμα και τις δυστυχείς καθαρίστριες για να το αναθέσει με μεγαλύτερο κόστος στις εταιρείες των αφεντικών του.

  1. Και  ξεπουλά κάτω από το 10% της αξίας του τον Εθνικό πλούτο με το χρέος να συνεχίζει να το αυξάνει. Τώρα και τις παραλίες του Ελληνισμού, έπεται το φυσικό αέριο κτλ.

  1. Και τέλος ετοιμάζεται τώρα με την ανοχή σας και χωρίς εξουσιοδότηση των Ελλήνων με εκλογές ή δημοψήφισμα, να υποδουλώσει την παρούσα και τις μελλοντικές γενιές στους γερμανοναζί για 50 και περισσότερα χρόνια. Με δήθεν επιμήκυνση της εξόφλησης,  του επίτηδες γιγαντοθέντος με εσκεμμένη καταστροφή της οικονομίας χρέους,  αντί για σωστό κούρεμα του.

  1. Μετά και την απίθανη απάτη αχαρακτήριστη για πρωθυπουργό,  της τελευταίας μεγαλειώδους-ντροπής προεκλογικής του συγκέντρωσης (Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά, https://www.youtube.com/watch?v=YIUhHlkDmWY ). Για την οποίαν έπρεπε αντί να τον υποστηρίζετε να ντρέπεστε και για την οποία έπρεπε την άλλη μέρα να είχε παραιτηθεί και για αυτήν του  την απάτη, αν υπήρχε δημοκρατί και όχι δικτατορία του Σαμαρά στο κόμμα σας. Για την οποίαν επίσης πρέπει να ντρέπεστε.

Αυτήν την προδοσία εναντίον του Ελληνισμού θα πρέπει να την σταματήσετε κύριοι, Κουμουτσάκο και Στυλιανίδη αντί να τον λιβανίζετε.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: