ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.14

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"

Ο Πάγκαλος, είπε το  γνωστό του  «Μαζί τα φάγαμε» .
Εννοώντας  προφανώς,  «Μαζί τα φάγανε»  οι του ΠΑΣΟΚ.

Μελέτες, η απλή λογική κα η γνώση πολλών εξ ημών από τον Πασοκικό τους περίγυρο οδηγούν στο συμπέρασμα ότι από το περίπου πάλαι ποτέ 40% των ψηφοφόρων που κάποτε ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ, αυτοί που «μαζί τα φάγανε»,  λίγο ή πολύ,  πρέπει να ανέρχεται σε περίπου 15% των συνολικών ψηφοφόρων που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα κατά τη γνώμη μου, κάθε λογικός άνθρωπος μετά το κακό που εξ αιτίας αρχικά του ΠΑΣΟΚ έγινε, ήταν αδύνατο να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή Ελιά του Βενιζέλου ή Ποτάμι του ΓΑΠ. Εκτός αν είχε κάποιο λόγο.

Τα δύο αυτά κόμματα πήραν από κοινού 14,6%, ποσοστό που σχεδόν ταυτίζεται με το ποσοστό αυτών που πρέπει μαζί να φάγανε κατά τον Πάγκαλο.

Και ίσως έτσι εξέφρασαν με τη ψήφο τους την ευγνωμοσύνη στα δύο ΠΑΣΟΚΙΚΑ κόμματα και  ίσως επίσης γιατί έχουν ακόμα αποθέματα να τρώνε από αυτά που παλιά «μαζί τα φάγανε»
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: