ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.14

Χάρτης «σοκ» με τις περιοχές στο Αιγαίο που θα διεξάγει έρευνες η Τουρκία!



Σοκ προκαλεί ο χάρτης των τουρκικών ερευνών που δημοσιοποίησε στις 16 Μαΐου 2014, η τουρκική Υδρογραφική-Γεωγραφική Διεύθυνση της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων (ΔΝΔ) στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο για το έτος 2014, στον οποίο αποκαλύπτεται ότι η Αγκυρα σχεδιάζει να προχωρήσει σε έρευνας όχι απλώς εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, όχι απλώς δυτικά του 25ου Μεσημβρινού, αλλά φτάνει σχεδόν στα χερσαία εδάφη καθώς το σημείο "4" των ερευνών βρίσκεται λίγα μίλια νοτιότερα από τις ακτές του Αγίου Ορους!

Ο συγκεκριμένος χάρτης σε συνδυασμό με την τουρκική κίνηση "λαβίδας" στις Κυκλάδες προ δύο ξημερών με τις τουρκικές πυραυλακάτους να εισβάλλουν εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων φτάνοντας μέχρι Σίφνο και την τουρκική φρεγάτα Kema Reis ΜΕΚΟ-200Τ Τrack II να εισβάλλει από την περιοχή του Καφηρέα (από την εποχή του απελευθερωτικού αγώνα το 1821 είχαν να δουν οι Κυκλάδες τουρκικά πολεμικά πλοία σε αυτό τον αριθμό), φαίνονται τα αποτελέσματα της ελληνικής πολιτικής κατευνασμού:

Η ελληνική κυριαρχία "απωθείται" δυτικά, πλέον, του 25ου Μεσημβρινού!
Και αυτό, για όσους ξέρουν στοιχειώδη ιστορία, ήταν κάρως αναμενόμενο:

Δεν αντιδράσαμε στις παραβιάδεις του ΕΕΧ, δεν αντιδράσαμε στις παραβιάσεις των ΕΧΥ, δεν αντιδράσαμε στις δεσμεύσεις περιοχών για τος τουρκικές στρατιωτικές ασκήσεις στην μέση του Αιγαίου, δεν αντιδράσαμε στις αποστολές έρευνας και διάσωσης είτε δυτικά είτε ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού.

Το 2007 έφτασαν να εκτελέσουν αποστολή και να βρουν την σορό ενός άτυχου πιλότους μας που είχε πέσει με F-16 οι Τούρκοι, λίγα μίλια από την Σκιάθο και να σκυλεύουν το πτώμα, όπως οι Τούρκοι ξέρουν να σκυλεύουν πτώματα, βγάζοντας την ολη επιχείρησή τους στο youtube!).

Δεν αντιδράσαμε ούτε όταν έκαναν αποστολή έρευνας και διάσωσης του πιλότου τους που σκότωσε τον Κ.Ηλιάκη στην αερομαχία της Καρπάθου!

Ε., λογικό ήταν ότι πλέον θα μας έφταναν μέχρι την ηπειρωτική Ελλάδα.

Ο τουρκικός χάρτης των ερευνών του Piri Reis είνι ανατριχιαστικός και δείχνει την έκταση εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας ΚΑΙ στην Τουρκία. Και μπορεί με την παρέμβαση και των ΗΠΑ η Αγκυρα να σταμάτησε την έξοδο του Piri Reis στο διάστημα μεταξύ 20 και 30 Μαΐου, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα.

Δείτε σε ποιες περιοχές προγραμματίζουν έρευνες δυτικά του 25ου Μεσημβρινού: Βόρεια της Λήμνου, νοτιοανατολικά της χερσονήσου του Αθω, δυτικά και νοτιοανατολικά της Σκιάθου. Επίσης δυτικά της Χίου σε δύο περιοχές, μεταξύ Ικαρίας και Τήνου, νότια της Αστυπάλαιας, συνολικά σε έκι περιοχές στα Δωδεκάνησα και 2ο σε ολόκληρο το Αιγαίο όλες επάνω στην ελληνική υφαλοκρηπίδα!

Και τα "ευχάριστα" δεν σταματούν εδώ: Στις 15 Ιουνίου 2014 και σύμφωνα με την υπ. αριθ. 20/17-05-2014 τουρκική ανακοίνωση, το τουρκικό πλοίο επιστημονικών ερευνών Barbaros Hayreddin Paşa θα διεξάγει έρευνες υδρογονανθράκων στη ελληνική και κυπριακή Α.Ο.Ζ.!

Και μπορεί η κυβέρνηση Ανασταιάδη να απολαμβάνει το "οθωμανικό δίκαιο", το θέμα είναι κατά πόσον η ελληνική κυβέρνηση θα επιτρέψει το ίδιο.

Τελείως συμπτωματικά η ανακοίνωση για τις τουρκικές έρευνες συνέπεσε με την αεροναυτική άσκηση BEYAZ FIRTINA-2014 και την αποβατική άσκηση EFES-2014, στις οποίες συμμετέχουν 53 πολεμικά πλοία, 4 αεροσκάφη θαλάσσιας περιπολίας, 14 ελικόπτερα του πολεμικού ναυτικού, αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας, οι σχηματισμοί της Στρατιάς Αιγαίου, 17 σκάφη της Διοίκησης Ασφαλείας Ακτών, μονάδες ειδικών δυνάμεων του στρατού ξηράς, της στρατοχωροφύλακής και των Bordo Bereli, καθώς επίσης ένα αεροσκάφος συλλογής πληροφοριών της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΜΙΤ.

Τεράστια η ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, αλλά εν πάση περιπτώσει γνωρίζουμε την ποιότητα και την "αγάπη προς την πατρίδα" των πολιτικών μας και σε τελική ανάλυσηείμαστε υπεύθυνοι ως πολίτες για την ανάδειξή τους σε κυβερνητικές θέσεις.

Το θέμα είναι όμως πλεόν τόσο μεγάλο και κρίσιμο ιστορικά και γεωστρατηγικά που δεν αφορά μόνο την πολιτική ηγεσία.

Η στρατιωτική ηγεσία έχει ευθύνες.
Δεν μπορούν να ταπεινώνουν την χώρα οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και να μετατρέπουν τις Κυκλάδες σε "τουρκική λίμνη" και να εκδίδονται ανακοινώσεις του τύπου "Αναχαιτίστηκαν βάσει των διεθνών πρακτικών" ή "Τους παρακολουθούμε με πλοία μας" (ενώ βρίσκονται μέσα στο "σπίτι" μας!).

Φυσικά και οι αξιωματικοί εκτελούν εντολές. Στις δημοκρατίες οι εκλεγμένοι πολιτικοί διατάσσουν και οι στρατιωτικοί εκτελούν.

Αλλά αν διαφωνούν μπορεί και να παραιτηθούν λέει η κοινή λογική. Ή όχι;

Αρα οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελίων συμφωνούν με αυτή την κατάντια της υποτιθέμενης "στρατηγικής αποτροπής";



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ένα νέο ιστολογιο ξεκίνησε μπειτε και εσείς στο και με ενα μυνημα μπορεις να γινεις και εσυ δημοσιογραφος
http://powernewsgreece.blogspot.com/