ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.5.14

Διαδωσε το ! Ζήτα να σου επιστραφούν τα Κατασχεθέντα χρήματα πίσω βάσει του άρθρου του Συντάγματος 20.

Γράψε σε μια λευκή κόλα το αίτημα σου αν έχουν κατασχεθεί τα χρήματα σου από την τράπεζα αδικαιολόγητα, και ζήτα να σου επιστραφούν τα χρήματα πίσω βάσει του άρθρου του Συντάγματος 20. 
Πάνε σε οποιοδήποτε οργανισμό και ζήτα να καταθέσεις το αίτημα σου σε μια λευκή κόλα και ζήτα να σου δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου έτσι ώστε να είναι υποχρεωμένη να σου απαντήσουν γραπτώς !
Το ίδιο κάνε και στην τράπεζα, γράψε σε μια λευκή κόλα

Ζητώ να μου επιστραφούν τα υπεξαιρεθέντα χρήματα από τον λογαριασμό μου, καθώς δεν υπάρχει καμία δικαστική απόφαση για κατάσχεση χρημάτων εις βάρος μου, όπως ορίζει το άρθρο του Συντάγματος 20 και η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας 366/2014.

Είναι υποχρεωμένη ή να συμμορφωθούν με την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας ή να βρουν δικαιολογίες που δεν υπάρχουν.

Σύντομα θα ακολουθήσουμε με αγωγές κατά του δημοσίου και των προσώπων του δημοσίου που δεν εφαρμόζουν τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας !

Δεν υπάρχουν σχόλια: