ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.5.14

Ο Βενιζέλος φεύγει ...ο Πάγκαλος έρχεται !


Σαφώς και θέλουμε ξανά Πάγκαλο στο ΠΑΣΟΚ ο οποίος από το BHMA FM ζήτησε να φύγει ο Βενιζέλος  για να γυρίσει  στο ΠΑΣΟΚ ...
Θεματάκι 



«Αυτός έθεσε στόχο να πάρει συγκεκριμένο αριθμό ψήφων, θέτοντας θέμα σταθερότητας και λέγοντας ότι αν δεν τον πάρει θα φύγει, το οποίο κατ’ εμέ ήταν τεράστιο λάθος. Διότι συν τοις άλλοις ενίσχυσε την επιχειρηματολογία του Τσίπρα που λέει ότι κέρδισε τις ευρωεκλογές και είναι πρώτο κόμμα και δεν υπάρχει σταθερότητα και να φύγει η κυβέρνηση, για να γίνουν εκλογές. Πρέπει καθένας να κοιτάει το συμφέρον της πατρίδας και τη σταθερότητα. Μέχρι το φθινόπωρο, μέχρι να λύσουμε το θέμα του χρέους και το συμφέρον της παράταξης προβλέπει την εξαφάνιση των παλαιών ηγεσιών. Αυτό πρέπει να γίνει, κατά τη γνώμη μου. Διότι αυτή τη στιγμή αν πιστεύουν ότι έχουν βουλευτές και γερουσιαστές και πρέπει να παραμείνουν, θα δούμε στις επόμενες εκλογές πόσο θα είναι το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και η Ελιά. Το κλείνουν το ΠΑΣΟΚ και διώχνουν κόσμο! Εμένα, με έχουν διώξει. Βεβαίως θα ανταποκρινόμουν στην πρόσκληση (να γυρίσω πίσω, εάν άλλαζε ηγεσία), αν και δεν ξέρω ποιο θα είναι το περιεχόμενο της πρόσκλησης, αλλά θα ανταποκρινόμουν στις συνομιλίες. Αν το να μιλήσουμε σημαίνει να μιλάει κάποιος και εγώ να ακούω, πρέπει να σας πω ότι έχω τέτοιες εμπειρίες.»
ΠΗΓΗ http://www.tovima.gr/

από Παπατζηδες

Δεν υπάρχουν σχόλια: