ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.14

ΑΝ.ΕΛ : "ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ..ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ"


O Κουίκ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

O Κουίκ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
Τις συζητήσεις περί εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, σχολίασε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, ότι η παράταξη του θα αξιοποιήσει κάθε μέσο για να δώσουν τέλος στο δράμα που ζουν οι Έλληνες. Αναλυτικά η δήλωση:
«Σχετικά με την προεδρολογία που άνοιξε από τώρα, έχω ξεκάθαρα δηλώσει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα γίνουμε η ΠΟΛΑΝ του Σαμαρά του '94, που με την προεδρική του ψήφο φρόντισε να μην πέσει η καταστροφική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, έχοντας προηγουμένως γκρεμίσει και τη Νέα Δημοκρατία.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αξιοποιήσουμε κάθε μέσο που μας παρέχουν οι δημοκρατικές διαδικασίες, για να πάμε σε εκλογές και να δώσουμε ένα τέλος στο δράμα που ζουν οι Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: