ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.14

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ- Πέρασαν «νύχτα» τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο για να ξελασπώσουν τον κολλητό του Σαμαρά!


συροςΜιλούν για μηνύματα που έλαβαν, για Μνημόνια που σκίζουν, για μεταρρυθμίσεις που αλλάζουν την Ελλάδα και το μόνο που τελικά κάνουν-ασταμάτητα και ανερυθρίαστα- είναι να μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας!

Συγκεκριμένα, σε άσχετο νομοσχέδιο για την «καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας» οι αθεόφοβοι πέρασαν άσχετη τροπολογία που εξαιρεί τα Ναυπηγεία Σύρου από την υποχρέωση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες και επιπλέον αναστέλλει κάθε καταδιωκτικό μέτρο εναντίον των υπευθύνων για όλες τις ναυπηγικές επιχειρήσεις (Ελευσίνας, Σκαραμαγκά, Σύρου κ.α) για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία.

Το πρώτο ενδιαφέρον σημείο είναι ότι η τροπολογία έρχεται σε μία περίοδο που μικρομεσαίοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, ακόμα και συνταξιούχοι φυλακίζονται για χρέη σε ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία είναι σαφώς πολύ μικρότερα σε σχέση με τις τρύπες που έχουν ανοίξει και συνεχίζουν να ανοίγουν τα μεγάλα κεφάλια.

Το δεύτερο και πολύ πιο ενδιαφέρον είναι η ταυτότητα του ιδιοκτήτη των ναυπηγείων Ελευσίνας και Σύρου! Πρόκειται για τον Νίκο Ταβουλάρη, προσωπικό φίλο και πρώην στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού! Και για να εξηγούμαστε, τόσο στενό που τον είχε διευθυντή στην Πολιτική Άνοιξη!

Με λίγα λόγια, η όλη ιστορία έγινε για να ξελασπώσουν τον Ταβουλάρη. Και το έκαναν μια χαρά. Άσχετα, αν το ξελάσπωμα αυτό φορτώνει το ΙΚΑ με κάποια εκατομμύρια ευρώ. Χρέη που θα πληρώσουμε και πάλι εμείς! Αυτά όμως είναι «παράπλευρες» απώλειες για τους εγγυητές της σταθερότητας.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που περνούν νύχτα άσχετες τροπολογίες σε νομοσχέδια διαφορετικού περιεχομένου. Είναι γνωστή και πετυχημένη η τακτική που ακολουθούν χρόνια τώρα για να ανοίγουν παραθυράκια που εξυπηρετούν τα δικά τους παιδιά. Ποιος θα το πάρει είδηση, σκέφτονται! Και μέχρι να το πάρει κάποιος είδηση, εμείς θα την έχουμε κάνει τη δουλειά, συμπληρώνουν! Στην υγεία των κορόιδων λοιπόν, καταλήγουν…



olympia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μηπως να παμε ολοι στους βουλευτες με προσωπικες τροπολογιες για τα χρεη μας????