ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.14

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΑΒΕΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΤΟΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗ



Προς διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου οδεύει η ΔΗΜΑΡ, που δεν εκλέγει ούτε έναν βουλευτή. Αναθεώρηση στρατηγικής ζητάει η εσωκομματική αντιπολίτευση.
    
Καταποντίστηκε χθες η Δημοκρατική Αριστερά, που θεωρείται ο μεγάλος χαμένος των ευρωεκλογών καθώς ούτε ένας βουλευτής της παράταξης δεν εκλέγεται στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αποδεχόμενος το δυσμενέστατο αποτέλεσμα, ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι έλαβε το μήνυμα της κάλπης και οι αιτίες της ήττας θα συζητηθούν σύμφωνα...
με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Από την πλευρά της, η μειοψηφία της ΔΗΜΑΡ ανοιχτά μίλησε για ηχηρή αποδοκιμασία των κεντρικών επιλογών και παταγώδη αποτυχία της ηγετικής ομάδας, καλώντας σε άμεση αλλαγή πλεύσης και διάλογο με την Ελιά και το Ποτάμι μέσω σύγκλησης συνεδρίου.

«Καταδεικνύεται περίτρανα η πολιτική αποδοκιμασία των επιλογών της ηγετικής ομάδας του κόμματος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Ψαριανός, με τον Βασίλη Οικονόμου να χαρακτηρίζει [καταστροφικό» το αποτέλεσμα και τον Σπύρο Λυκούδη να γράφει στο twitter: «Η κοινωνία έχει ανάγκη δυνατή ενωμένη κεντροαριστερά και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τη συγκροτήσουμε».


Δ.Κ. από efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια: