ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.5.14

«Στα τσακίδια» πάρτυ


«Τους ευχαριστώ όλους γιατι με βοήθησαν να γίνω λίγο σοφότερος και θέλω να ελπίζω λίγο καλύτερος άνθρωπος», έγραψε λίγο νωρίτερα ο Π. Καψής, αποδεχόμενος την ήττα του στις ευρωεκλογές - Και εμείς γιορτάζουμε.

Με μεγάλη μας χαρά - ακόμη και αν στη θέση του εκλέγεται τελικά η Εύα Καϊλή - διαβάσαμε σήμερα την παραδοχή ήττας του κυρ Παντελή, μέσω facebook:...

«Η συμμετοχή στις εκλογές υπήρξε μια πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία. Γυρίσαμε την μισή Ελλαδα, συναντήσαμε εκατοντάδες φίλους και συντρόφους, μιλήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, γνώρισα στην πράξη τι σημαινει ασχολούμαι με την πολιτική. Τους ευχαριστω όλους γιατι με βοήθησαν να γίνω λίγο σοφότερος και θέλω να ελπίζω λίγο καλύτερος άνθρωπος. Φυσικά δεν τελειώσαμε. Ανεξάρτητα απο το αποτελεσμα η προσπάθεια για να πετύχουμε την ενότητα της κεντροαριστεράς συνεχίζεται. Θα είμαστε όλοι παρόντες. Στους συνυποψήφιους μου συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσαν με τόση αυταπάρνηση σε αντίξοες συνθήκες και στους ευρωβουλευτές μας καλή δύναμη για το δύσκολο και σημαντικό έργο που έχουν να κανουν στην ευρωβουλή.»

Για αυτό το ξεχωριστό, λοιπόν, γεγονός και ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων με αφορμή της επετείου του «μαύρου» στην ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου, το ΤPP διοργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτυ στον Π. Καψή.

Θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες για το χώρο και το χρόνο! Αναμένετε..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα ηθελα πολυ να επισκευτειτε των ιστοτοπο μας http://powernewsgreece.blogspot.com/ και αν δεν σας αρεσει μην θα προσπαθησουμε να γινουμε καλυτερο