ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.14

«….οἱ τοῖς κρείττοσιν αὐτῶν ῥᾳδίως ὑποκλινομένοι, “κρείττους” εἰσὶ τῶν πρὸς μείζονας διαφωνούντων»


ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ -ΒΡΟΥΤΣΗΣ -ΡΙΟ  

 — Κ. Καραμανλής β” ο…. Μεγαλοπρεπής, και οι…. «παλομο-κρούοντες» παρατρεχάμενοι, που έγιναν «υπουργοί-ψαλιδοκόφτες» ….των συντάξεων και των εργατικών δικαιωμάτων.
— Λέει κάτω από την φωτογραφία [Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ 15.1.2000]
— Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επανέλαβε πολλές φορές την ανάγκη «σύνθεσης και συνεννόησης» [εννοούσε(;) με το ΠΑΣΟΚ] και ενός «νέου ξεκινήματος» [εννοούσε(;) με το ΔΝΤ].

  — Όσο για τον κ. Γ. τον Βρούτση  καλύτερο δεν είχε ν” αφήσει για «παρακαταθήκη» στον Αντώνη ….ο «δικός» του «ῥᾳδίως ὑποκλινομένος»- ....έγινε ο καλύτερος εκτελεστής της Τρόικα ….πρώτος «ψαλιδοκόφτης»!!!!

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια: