ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.14

Τις πρόσφατες εκλογές θα τις θυμόμαστε και για δύο πράγματα.

 
Πρώτον για  την αχαλίνωτη θρασύτητα των μνημονιακών ΜΜΕ και των μνημονιακών δημοσιογράφων.

Για  την αχαλίνωτη θρασύτητα των μνημονιακών ΜΜΕ και των μνημονιακών δημοσιογράφων δείτε κατωτέρω δύο βίντεο που αποτελούν:
-         Το πρώτο για την απόλυτο ντροπή για τη χώρα μας και για πολλούς  πολιτικούς τηςπου ως μαθητούδια κάθονται να παρακολουθούν την πλέον περίτεχνη θρασύτατη Γκαιμπελική πλύση εγκεφάλου του εμφανιζόμενου στο  βίντεο, μοναδικού στα διεθνή χρονικάγια την θρασύτητα του δημοσιογράφου.
Που η συμπεριφορά του, αποτελούσε  κατά τη γνώμη μου και βάναυση προσβολή σε κάθε Έλληνα.

-         Και το δεύτερο βίντεο που αποτελεί και υγιή αντίδραση στα απερίγραπτα της μαύρης φασιστικής προπαγάνδας που θα ακούσατε από το εν Ελλάδι τουρκοκάναλο των τουρκικών σίριαλς.

Δεύτερον για την έσχατη ντροπή που ανήκει που αλλού, στο Αντωνάκη της ΝΔ (μετά όσα να δείτε αυτό το υποκοριστικό δυστυχώς του ανήκει)  που ομιλώντας μπροστά σε 500 περίπου άτομα στο σύνταγμα, μιλούσε περίπου για λαοθάλασσα που με  τηλεοπτικά τρυκπροσπάθησε αισχρά και ψευδώς να δείξει.  
-         Αφού θυμηθείτε ένα άλλο βίντεο ντροπής, το Έτσι τρομοκρατούν τον λαό (https://www.youtube.com/watch?v=9mbfcb5hHfM,  δείτε το βίντεο της ντροπής για πρωθυπουργό της Ελλάδας (που αποδεικνύεται ότι δείχνει το βίντεο).  

-         Δείτε επίσης τα κατωτέρω φωτογραφικά στιγμιότυπα του ίδιου βίντεο.

Και αξίζει να τα φυλάξετε για να θυμάστε την σημερινή ντροπή του υπόδουλου Ελληνισμού.

Ευρωεκλογές 2014: Καβγάς Χατζηνικολάου – Μαριά

freegossip gr «Ράδιο Αρβύλα»: Σφοδρή κριτική στο κεντρικό

Η «μεγαλειώδης» συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά

Ευριπίδης Μπιλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: