ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.14

Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "ΣΤΡΩΝΕΙ" ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!.. "ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ Die Welt

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Die Welt: Μεγάλος νικητής ο ΣΥΡΙΖΑ – Μη κυβερνήσιμη η Ελλάδα!
Με τίτλο «Ριζοσπάστες νικητές- έτσι η Ελλάδα είναι μη κυβερνήσιμη», η εφημερίδα Die Welt γράφει ότι «τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές ενισχύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, που μπαίνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως το ισχυρότερο κόμμα».

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και η ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε τρίτη δύναμη κατά τις χθεσινές ευρωεκλογές απασχολεί σήμερα τον γερμανικό Τύπο, ο οποίος φιλοξενεί εκτενείς αναλύσεις για την άνοδο των ριζοσπαστικών και ακραίων δυνάμεων στην Ευρώπη.
«Δεν μπορείς να καταστρέψεις τη μεσαία τάξη μιας κοινωνίας, χωρίς να δημιουργήσεις ριζοσπαστισμό»

Ο συντάκτης της Die Welt επισημαίνει ότι «δεν μπορείς να καταστρέψεις τη μεσαία τάξη μιας κοινωνίας, χωρίς να δημιουργήσεις ριζοσπαστισμό» και αναφέρει ότι «ο μεγάλος νικητής των εκλογών στην Ελλάδα είναι η ριζοσπαστική Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ», η οποία και στις τοπικές εκλογές τα πήγε πάρα πολύ καλά.
«Εάν ήταν βουλευτικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε το μπόνους των 50 εδρών του νικητή. Ο κανονισμός είναι έτσι ώστε να καθιστά εφικτό τον σχηματισμό σταθερών κυβερνήσεων. Ως προστασία από τις ριζοσπαστικές δυνάμεις. Είναι όμως τώρα οι ριζοσπάστες οι οποίοι θα σταθεροποιούνταν» τονίζεται στο δημοσίευμα, το οποίο αναφέρεται εκτενώς και στο αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής, που περιγράφεται ως «νεοναζιστικό κόμμα».
ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Και όμως αυτά τα "εγκωμιαστικά" της στροφής του εκλογικού σώματος προς τον ριζοσπαστισμός ως αποκαλεί  ο αρθρογράφος την στροφή του ελληνικού λαού που ανέδειξε στις ευρωεκλογές τον  ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτη δύναμη είναι εκ του πονηρού για τους σχεδιασμούς της επικυρίαρχης  Γερμανίας για την επόμενη ημέρα.  Εκ του αποτελέσματος των ευρωεκλογών και των λαμβανομένων ποσοστών της συγκυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούμε ότι η φυσική εξέλιξη θα ήταν η προσφυγή στις κάλπες για την ανάδειξη κυβέρνησης. 
Προσφυγή στις κάλπες όχι επειδή το ζητά μετ'επιτάσσεως ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω της νίκης του στις ευρωεκλογές αλλά λόγω της βέβαιης νίκης της ΝΔ αν γίνονταν εθνικές εκλογές μέσα σύντομο χρονικό διάστημα.  
Και εξηγούμαστε γιατί το λέμε αυτό. 
1. Το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δείχνει ότι ναι μεν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι ο νικητής αυτών αλλά στην ουσία δεν αύξησε τα ποσοστά του σε σύγκριση με τις εκλογές του 2012.
2. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ μπορεί να έχασαν σημαντικά ποσοστά από τις εθνικές εκλογές του 2012 αλλά ως σύνολο ποσοστών της συγκυβέρνησης ξεπέρασαν τον ΣΥΡΙΖΑ
3. Το δίλημμα Βενιζέλου " ρίχνω την κυβέρνηση αποχωρώντας από αυτήν εάν το αποτέλεσμα της ΕΛΙΑΣ δεν είναι ικανοποιητικό"  καταμαρτυρά ότι ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ για απώλεια της ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ πέρασε στον φοβικό λαό που έδωσε με την ψήφο του το φιλί της ζωής στην εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ .
4.Όσον αφορά  την ΝΔ και τον αρχηγό της , μπορεί να έχασε με 4 μονάδες τις ευρωεκλογές αλλά η ζημιά είναι απειροελάχιστη εάν σκεφτεί κανείς ότι μέσα σε δύο χρόνια ο λακές της Μέρκελ αποδόμησε το ελληνικό σύμπαν και μετέτρεψε την Ελλάδα από το σανατόριο με την πολιτική ΓΑΠ - ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ  σε νεκροταφείο με την πολιτική ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
5. Η εν λόγω βουλή δεν είναι δυνατόν να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2015
6. Ο Δούρειος ίππος  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ αν και μιντιακό υποπροϊόν έκανε τους φοβικούς και απολιτικ έλληνες να του δώσουν σημαντικά ποσοστά επειδη "δεν είπε τίποτα και δεν πήρε καμιά πολιτική θέση" και δηλώνει  απερίφραστα ότι είναι ανοικτό στις όποιες συνεργασίες 
Συνθεωρώντας τα παραπάνω και Λαμβάνοντας  υπόψιν  εκ του αποτελέσματος των εκλογών ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει τα κότσια να αντισταθεί ουσιαστικά κατά της επιβαλλόμενης οικονομικής του κατοχής και τις προσωπικής του εξαθλίωσης καθώς και ότι η κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ "έλαβε το μήνυμα" των ευρωεκλογών και θα επιδοθεί σε αντίδωρα την κατάλληλη στιγμή ανάλογα του πλεονάσματος που μοίρασε λεφτά έστω και επικοινωνιακά; και επιπρόσθετα έχοντας ως συμμάχους το μιντιακό γκεμπελικό κατεστημένο είναι δυνατή η κάλυψη της διαφοράς της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ .
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΚΙΝΗΣΗ"  ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΜΠΟΤΑΣ ΚΑΙ ΠΌΤΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΧΩΡΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: