ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.14

Η ΠΙΠΙΛΗ ΗΤΑΝ "ΠΙΩΜΕΝΗ" Ή "ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΚΡΙΣΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ" ???? «Σκίσαμε τον κόσμο και τον κοροϊδέψαμε με το μέρισμα»


Η Φωτεινή ΠιπιλήΗ Φωτεινή Πιπιλή
“ «Εντάξει, κοροϊδέψαμε με το επίδομα» τόνισε η Φωτεινή Πιπιλή, αναφερόμενη στο κοινωνικό μέρισμα για το οποίο ζήτησε να γίνει πιο τακτικό, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν την ενδιαφέρει, ούτε την ενδιέφερε ποτέ να συμμετέχει στο κυβερνητικό σχήμα ”
Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, η Φωτεινή Πιπιλή μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους βουλευτές της Ν.Δ. καταφέρονται σε βάρος του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα ενόψει του κυβερνητικού ανασχηματισμού.

«Ξέρω ότι σκίσαμε τον κόσμο» τόνισε η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία εκτίμησε πως η ισορροπία κρατήθηκε στο γεγονός πως ο κ. Στουρνάρας «δεν επηρεαζόταν από αυτή την τραγωδία που είχε πλήξει μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας».

Επιπροσθέτως, χαρακτήρισε τον υπουργό Οικονομικών ως ένα «πάρα πολύ σημαντικό πρόσωπο και για την πολιτική του μέλλοντος» η οποία όπως είπε θα χαρακτηρίζεται από στέρεες τεχνοκρατικές βάσεις και όχι λαϊκισμό.

Σχολίασε μάλιστα ότι είναι «ντροπή» βουλευτές της Ν.Δ. να ισχυρίζονται ότι έφταιγε ο κ. Στουρνάρας και όχι οι ίδιοι που ψήφισαν «σκληρά» νομοσχέδια.

«Δεν εμπλέκομαι περαιτέρω. Θεωρώ ότι βοήθησε πάρα πολύ τη χώρα και με ενοχλεί γιατί δεν αποφασίζει ο υπουργός Οικονομικών την πολιτική, την αποφασίζει ο πρωθυπουργός, το κυβερνητικό σχήμα και οι βουλευτές», δήλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ.

«Εντάξει, κοροϊδέψαμε με το επίδομα» τόνισε η Φωτεινή Πιπιλή, αναφερόμενη στο κοινωνικό μέρισμα για το οποίο ζήτησε να γίνει πιο τακτικό, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν την ενδιαφέρει, ούτε την ενδιέφερε ποτέ να συμμετέχει στο κυβερνητικό σχήμα.


periodista

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

για σε ολους σας ,σας προτεινω να μπειτε στο http://powernewsgreece.blogspot.com/ για ειδησεις απο ολον το κοσμο για ολον τον κοσμο .Αναζητουμε και συνεργατες στον αγωνα της ενημερωσης .