ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.5.14

Η Τελευταία Μεγάλη Ζαριά…


Τα πράγματα είναι πολύ απλά και πάνω από όλα αναμενόμενα. Οι τελευταίες εξελίξεις σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ είναι απόλυτα προβλέψιμες και αρκετές φορές στο σύντομο παρελθόν έχουν αναφερθεί και όπως φαίνεται εξελίσσονται σε προφητικές.
Το σύστημα, μετά και τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, ρίχνει πλέον την τελευταία του μεγάλη ζαριά για να καταφέρει να διατηρηθεί στην εξουσία, με μοναδικό στόχο την ολοκλήρωση της καταστροφής της Ελλάδας με βοήθεια των ΔΝΤ και Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Και θα κάνει το οτιδήποτε για να αποφύγει τις Εθνικές Εκλογές, αφού τα αποτελέσματα τους, θα το εξαφανίσουν από τον πολιτικό χάρτη. Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος κινούνται σε αυτό το πλαίσιο βάσει σχεδίου και… τρέχουν ήδη το τελευταίο τους μεγάλο κόλπο μήπως και καταφέρουν να διασώσουν ότι μπορούν. Και αυτό περιλαμβάνει τη συγκέντρωση όσο το δυνατό περισσότερων πολιτικών δυνάμεων σε μια συγκυβέρνηση, έτσι ώστε να διατηρηθεί η πλειοψηφία στη λήψη των αποφάσεων.
Όχι για το καλό της χώρας όπως φωνάζουν από τα ΜΜΕ, αλλά για το καλό της δικής τους καρέκλας. Και θέλουν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατό «πιο πρόθυμα και υπάκουα παιδιά» γιατί πλέον θα χρειαστεί να πάρουν και νέα μέτρα και να υπογράψουν νέα μνημόνια (όσο και αν σκούζουν για το αντίθετο), τα οποία πλέον δεν θα μπορούν να περάσουν αν δεν έχουν περαιτέρω στήριξη από τη σημερινή.
Γι’ αυτό και η… νεκρανάσταση πολιτικών αεριτζίδων, που στην εποχή της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου έκαναν μόνο αυτό: «Να εκτελούν μέχρι κεραίας τις εντολές της Τρόικα και των δανειστών. Σαμαράς και Βενιζέλος δεν κάνουν διακρίσεις αφού δεν έχουν περιθώριο και αναζητούν κόσμο από παντού, ανεξάρτητα από κόμματα και ιδεολογίες. Και το κάνουν όχι δημιουργία εθνικού μετώπου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, αλλά για να μπορούν να περάσουν με πλειοψηφία τα νέα μέτρα και μνημόνια.
Και υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι στην πιάτσα να τους ακολουθήσουν, αφού η… καρέκλα είναι γλυκιά. Και μόνο η καρέκλα και το προσωπικό συμφέρον.

 Σαμαράς και Βενιζέλος, στο πλαίσιο της δημιουργίας της «Νέας Ελλάδας» (με τα φθαρμένα του παρελθόντος πάντως να μην εξαλείφονται αφού δεν τους συμφέρει), και την αλλαγή του Συντάγματος κατά το δοκούν, αναζητούν στήριξη, την οποία δεν έχουν πλέον από τον κόσμο. 
Το γνωρίζουν πολύ καλά και γι’ αυτό προσπαθούν να αλλάξουν τους νόμους και οτιδήποτε μπορούν για να παραμείνουν στην εξουσία. Όλα για την πάρτη τους και για την ολοκλήρωση του καταστροφικού έργου τους. Αναζητούν συμμαχίες για να μπορούν να δεσμεύονται ευκολότερα στους δανειστές και να… σκλαβώνουν την Ελλάδα για όσο περισσότερα χρόνια γίνεται… 
Αυτός είναι ο σκοπός και μόνο… Και γι’ αυτό Σαμαράς και Βενιζέλος, όσο και αν διατυμπανίζουν το αντίθετο, συνομιλούν και με τη Χρυσή Αυγή, αλλά και με άλλα κόμματα, που μπορεί να είναι αντιμνημονιακά, αλλά στη σύνθεση τους έχουν ανθρώπους πρόθυμους να στηρίξουν μια μεγάλη συγκυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ). 
Το πολιτικό σάπιο σύστημα ρίχνει την τελευταία του μεγάλη ζαριά… Με τον γνωστό δόλιο τρόπο… Και δεν θα διστάσει να προχωρήσει, όσο και αν ο κόσμος υποφέρει, αφού έχει σταματήσει να τον ακούει εδώ και πολύ καιρό. Αυτό επιβάλει η Παγκοσμιοποίηση και οι πρόθυμοι «Έλληνες» πολιτικοί φροντίζουν για την υλοποίηση της. Η διάλυση των πάντων σε όφελος μερικών ελάχιστων…
Έτσι απλά…


hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: