ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.14

Ξεκίνησε η νέα αποστασία. Διαλύουν Κουβέλη-Καμμένο

Ξεκίνησε η νέα αποστασία
Στόχος να βγάλουν Πρόεδρο και να παραμείνει η κυβέρνηση των κατακτητών άλλα δύο χρόνια
ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ η τρόικα και οι μαριονέτες της στην Ελλάδα από τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις ευρωεκλογές, στήνουν τώρα σκηνικό εκτροπής, προκειμένου να αποφύγουν την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία και τη συντριβή των μνημονιακών κομμάτων.
Στην κατεύθυνση αυτή στήνουν σκηνικό νέας αποστασίας, διαλύοντας τα κόμματα του Πάνου Καμμένου και του Φώτη Κουβέλη, για να εξασφαλίσουν αποστάτες βουλευτές και για να απαιτήσουν τον απαραίτητο αριθμό για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, που θα επιτρέψει στα κόμματα του μνημονίου και στην τρόικα, να κυβερνήσουν για δύο ακόμα χρόνια, λεηλατώντας το δημόσιο πλούτο και ολοκληρώνοντας το έγκλημα σε βάρος του λαού και της χώρας. Το σκηνικό εκτροπής που στήνει ο κυβερνητικός συνασπισμός, μαζί με τις δυνάμεις της διαπλοκής που έχουν τεθεί στην υπηρεσία της τρόικας, παραπέμπει στις μαύρες μέρες του ’65 που οδήγησε τελικά τη χώρα στη Χούντα και την Κυπριακή τραγωδία.
Άρχισε η… «μεταγραφική» περίοδος για ορισμένους βουλευτές οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν αναπτύξει έντονη κινητικότητα, προκειμένου να προσφέρουν την ψήφο τους – με το αζημίωτο προφανώς – για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και έτσι να μπλοκαριστεί η προσφυγή στις εκλογές! Πρωταγωνιστές των φυγόκεντρων τάσεων από τα μικρά κόμματα είναι ορισμένοι βουλευτές των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ, ενώ άλλα μικρότερα σχήματα με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, παζαρεύουν τη συμμετοχή στον κυβερνητικό σχηματισμό με αντάλλαγμα υπουργεία.
Είναι τέτοια η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, που δεν επιτρέπει στο δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλο να προχωρήσουν σε ανασχηματισμό. Γιατί προκειμένου να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις της μεταγραφικής περιόδου, θα πρέπει να… διπλασιάσουν τα υπουργεία! Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ενώ η ομάδα των ανεξάρτητων βουλευτών η οποία αυξάνει θεαματικά τη δύναμή της πάει να καταστεί ρυθμιστής.
Μετά τον κ. Καπερνάρο, που ανακοίνωσε χθες την ανεξαρτητοποίησή του, αναμένεται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και τρεις βουλευτές του κόμματος του Φώτη Κουβέλη.
Ήδη βρίσκονται σε φάση διαπραγμάτευσης με τον Αντώνη Σαμαρά για τη συμμετοχή τους στο νέο κυβερνητικό σχήμα, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι αυτός που θα αποφασίσει τους όρους του συμβολαίου, αφού δεν αποκλείεται οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που αυτομολούν να παρκάρουν προσωρινά στο ΠΑΣΟΚ, αφού χρειάζονται ένα κεντροαριστερό άλλοθι. Το μεταγραφικό παιχνίδι αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αποτελεί το έσχατο όριο εξευτελισμού του πολιτικού προσωπικού που οδήγησε τη χώρα στη χρεωκοπία.
Οι παλιές μεγάλες παρατάξεις που κατάντησαν μικρά κόμματα της συμφοράς και έχουν απολέσει τον κόσμο και την αξιοπιστία τους, έχουν χάσει και κάθε ηθικό στοιχείο που είναι απαραίτητο για τον πολιτικό μας πολιτισμό.
Ακολουθούν πλέον πρακτικές ποδοσφαιρικών ομάδων Β΄Εθνικής και επιδίδονται στο μεταγραφικό παιχνίδι χωρίς καμία πολιτική και ηθική αναστολή.
Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης είναι να εκπέσει το πολιτικό επίπεδο και στη θέση του να διαμορφωθεί ένα ιδιότυπο νταραβέρι, με συναλλαγές και παρασκήνιο το οποίο βρωμάει από μακριά και αναδύει επικίνδυνη μπόχα και δυσοσμία.
Το μεγάλο παζάρι του ανασχηματισμού απασχόλησε χθες τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο. Στη συνάντηση συζητήθηκε τόσο η ποσόστωση των δύο κομμάτων στις υπουργικές καρέκλες, όσο και τις θέσεις που πρόκειται να δοθούν σε βουλευτές που θα αποστατήσουν. Το μόνο που δεν συζήτησαν ήταν η φυσιογνωμία και η πολιτική που θα ακολουθήσει η νέα κυβέρνηση.
Βέβαια κάτι τέτοιο είναι περιττό, αφού έτσι κι αλλιώς η στρατηγική και οι αποφάσεις καθορίζονται αποκλειστικά από την τρόικα και τους δανειστές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ξένοι τοκογλύφοι απαίτησαν από τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο, να εξασφαλίσουν πρώτα τον απαραίτητο αριθμό βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και στη συνέχεια να πάρουν αποφάσεις για το νέο κυβερνητικό σχήμα. Γιατί χωρίς να έχει εξασφαλιστεί η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η ετοιμόρροπη έτσι κι αλλιώς συγκυβέρνηση, δεν θα έχει διάρκεια και προοπτική και θα υποστεί συντριβή στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: