ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.5.14

Η πολιτική σαβούρα, το νεοταξικό εργαστήρι και το σχέδιο "ΕΦΙΑΛΤΗΣ"


Τελικά αυτές οι εκλογές, υπήρξαν όντως καταλύτης για τα πολιτικά πράγματα του τόπου μας. Και βεβαίως δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός, πως οι συντελούμενες διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη... 
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Επιβεβαιώνουν γι ακόμη μια φορά πως η Ελλάδα παραμένει και θα παραμείνει επί μακρόν ένα νεοταξίτικο πολιτικό και κοινωνικό πειραματικό εργαστήρι.

Είναι προφανές ότι δικαιωνόμαστε για ακόμη μια φορά, όσοι από μας επιμέναμε, πως σε αντίθεση με τους αντιπολιτευόμενους ερασιτεχνισμούς των αφελών, για τους πραγματικούς χορογράφους των εξελίξεων, τίποτε δεν αφήνεται στην τύχη του. Τίποτε δεν αντιμετωπίζεται ως «μεροδούλι – μεροφάι».

Το πολιτικό σύστημα, όχι μόνο αρνείται να αποβάλει την ξεφωνημένη σαβούρα του, αλλά με ελεγχόμενες αντιπαραθέσεις και μαφιόζικου χαρακτήρα πολιτικούς και άλλους εκβιασμούς, επιχειρεί να αξιοποιήσει τις πλέον πρόθυμες δουλίτσες του, στους πολιτικούς μηχανισμούς της επόμενης μέρας.

Ο πολυσυζητημένος ανασχηματισμός που όλοι επιβεβαιώνουν και προεξοφλούν με το δικό τους τρόπο, δε συνιστά επικοινωνιακή αστοχία εκ μέρους των πολιτικών του διαχειριστών. Πρόκειται για μια... απόλυτα στοχευμένη επικοινωνιακή επίθεση του συστήματος, μέσα από την οποία επιχειρείται να εμπεδωθεί ευρύτατα κοινωνική συνείδηση αποδοχής και εξοικείωσης με όσα πρόκειται ν ακολουθήσουν.

Οι επικοινωνιακές αλλαξοκωλιές των Σαμαροβενιζέληδων συνεχίζονται, για να θυμίσουν σε όλους ότι αυτό το θλιβερό και απεχθέστατο δίδυμο, έχει ακόμη ανεξόφλητα γραμμάτια υποταγής, που οφείλει να ξεπληρώσει.

Η ανάσυρση από τα αζήτητα των Λοβέρδων, των Μόσιαλων και των άλλων αστέρων από το πρόσφατο παρελθόν της ντροπής, αυτό που σηματοδοτεί είναι πως όλοι οι βουτηγμένοι στα σκατά, οφείλουν να είναι παρόντες μέχρι την ολοκλήρωση του πιο βρώμικου σχεδιασμού με τον οποίο βρέθηκε ποτέ αντιμέτωπη χώρα σ αυτό τον πλανήτη.

Ο Μπερλουσκονισμός που στηρίχτηκε ανοικτά και απροκάλυπτα από τους αθλίους του πολιτικού συστήματος, δεν αποτελεί παρά μια επικαιροποιημένη απολιτίκ εφεδρεία, χρήσιμη στην κατεργοποίηση της κοινωνικής ζωής, που απειλεί να μετατρέψει σε ιδιότυπες ΕΟΖ (ειδικές οικονομικές ζώνες) ακόμη και τα αμιγώς αστικά κέντρα.

Ο κατευθυνόμενος… εκγραβατισμός των νεοναζί, και η σταδιακή υποστολή του αντισυστημικού τους τσαμπουκά που δρομολογήθηκε μετά τις κατευθυνόμενες συλλήψεις των στελεχών τους, διόλου δεν αποσυνδέεται από τη χορογραφημένη ανασύνταξη του δεξιού πόλου, που το θέλουν περισσότερο τραχύ, περισσότερο ακραίο, βολικότερο φορέα πόλωσης, ικανότερο να τροφοδοτεί τον εθνικό διχασμό.

Οι γελοίοι λεονταρισμοί του Τσιριμώκου καθώς η ελεγχόμενη αποσύνθεση των ΑΝΕΛ, τα εκρηκτικά φαινόμενα όσμωσης – άρα και παλιννόστησης – στελεχών στη μήτρα που τα δημιούργησε, απλά καταδεικνύουν πως πέρα από τους όποιους επικοινωνιακούς αυτοπροσδιορισμούς, παραμένουν σάρκα από τη σάρκα του συστήματος που τα γέννησε, και ως εκ τούτου χρήσιμες εφεδρείες στον αστερισμό της συντονισμένης πολιτικής εξαπάτησης.

Οι εκλογές επίσης κατέδειξαν, πως ο κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάτο. Η παρέμβαση του προέδρου του στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ, και φυσικά τα παράθυρα που ανοίγουν πλέον διάπλατα για πολιτική συνεργασία με την πράσινη ΕΛΙΑ, και μέσω αυτής για την νομιμοποίηση των εθνοκτόνων της εγκλημάτων, αποκαλύπτουν μια ακόμη κραυγαλέα αλήθεια.

Και τέλος... όλα τα εθνικά θέματα στον αέρα. Εξωτερική πολιτική ανύπαρκτη και όπου ασκείται, κυρίαρχο στοιχείο της είναι η απροκάλυπτη εθελοδουλία και οι εθνικά επικίνδυνοι και ύποπτοι χειρισμοί. Η Ελλάδα παραδίδεται, καντονοποιείται, διαμελίζεται. Κανείς δε δικαιούται να κοιμάται ήσυχος μέσα σε ένα ορυμαγδό επικίνδυνων εξελίξεων.


Ηλίθιε λαέ…
Σκυφτός μπήκες στο παραβάν και σερνόμενος βγήκες από το εκλογικό τμήμα. Με την ελεεινή επιλογή σου δεν απέτρεψες το βρώμικο σχέδιο. Αυτό που κατάφερες είναι να επιταχύνεις τις εξελίξεις με καταλύτη την ηλίθια εκλογική σου συμπεριφορά γελοίε κοψοχέρη.

Σ αυτές τις συνθήκες, η παραδοσιακή Αριστερά δε δικαιούται να μη δει πως η επανάκαμψη μέρους της εκλογικής της βάσης, δε συνιστά λάφυρο για μετεκλογικούς πανηγυρισμούς που θα εκτονωθούν σε φραστικές και άλλες μεγαλοστομίες.

Το σύστημα και οι χορογράφοι του, απεκάλυψαν πως είχαν ήδη έτοιμη τη δική τους πολιτική ατζέντα και την έθεσαν σε πλήρη εφαρμογή.

Η Αριστερά οφείλει να επιβάλει τη δική της. Και η δική της ατζέντα οφείλει να οδηγεί στην άμεση ανακοπή του εφιαλτικού τους σχεδίου. Με στοχευμένες πολιτικές δράσεις και με ακτιβισμό που θα ενεργοποιεί το λαό και θα συμβάλει στην πολιτική ριζοσπαστικοποίησή του.

Η ευκαιρία λοιπόν δόθηκε. Από ένα μικρό τμήμα του λαού είναι αλήθεια, αλλά ουδέποτε οι πολιτικές ευκαιρίες δε σηματοδοτούνται μαζικά. Και δε δόθηκε μονάχα μια ακόμη ευκαιρία. Η πρόκληση είναι σαφής και αναζητά εναγωνίως αποδέκτη. 


"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: