ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.14

Η Τουρκία στοχεύει σε απόλυτη όξυνση στην Θράκη


sadik_debΟ Ντεντέ “καρφώνει” τους σχεδιασμούς των Γκρίζων Λύκων.
Το DEB πήρε απόφαση να μετέχει και στις επόμενες εθνικές εκλογές;
Επιδιώκουν την όξυνση για να παγιώσουν την συσπείρωση.
Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής
sadik-1Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου θεωρήθηκαν απολύτως θετικά από εκείνους που «έστησαν» το DEB, το γνωστό κόμμα τουρκοφρόνων Γκρίζων Λύκων της Θράκης. Την επομένη των εκλογών, αντιπροσωπεία του τουρκικού εθνικιστικού κόμματος επισκέφθηκε τον τάφο του Σαδίκ, για να τελέσει επιμνημόσυνη δέηση και να προσευχηθεί στον πρωτεργάτη τουρκοπράκτορα και ιδρυτή του DEB (μετά τον θάνατο του Σαδίκ η Τουρκία ευχαρίστησε ποικιλοτρόπως με πλούσιες οικονομικές –και όχι μόνο- απολαβές την οικογένειά του, ενώ σήμερα προετοιμάζει τον υιό Σαδίκ για την μετάβασή του στην προεδρία του DEB).
Η πρώτη απειλή προς την Αθήνα
Σε γενικές γραμμές τα στελέχη του συγκεκριμένου κόμματος, μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων και παρά το ότι δεν εξέλεξαν –όπως ήταν αναμενόμενο- ευρωβουλευτή, επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους μετά την προκλητική επίδειξη ισχύος απέναντι στην Ελλάδα.
Αυτή την στάση, όμως, φαίνεται πως δεν την επικρότησε ο γνωστός Ντεντέ, ο δημοσιογράφος και εκδότης της τουρκόγλωσσης εφημερίδας Τρακιανίν Σεσί, ο οποίος το ίδιο βράδυ των εκλογών προέβη σε «συστάσεις» προς την Ελλάδα, μέσα στις οποίες υπήρχε μία σαφής έμμεση απειλή, αφού ολοκληρώνοντας την «εισήγησή» του προς την κυβέρνηση Σαμαρά επέλεξε να χρησιμοποιήσει μία πολύ συγκεκριμένη πρόταση:
«Η μειονότητα μας με ισχυρό τρόπο λέει προς την ελληνική κυβέρνηση …ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ. Με το καλό…»
Ασυγκράτητος και “Μαρτυριάρης” ο Ντεντέ
1Αν και ο ίδιος φέρεται να ανασκεύασε «θαρραλέα» την επόμενη ημέρα, αρνούμενος αυτή του την δήλωση, την αμέσως επόμενη ημέρα (26/5/2014) και ακολουθώντας προφανώς διαφορετική γραμμή από τα υπόλοιπα στελέχη του DEB, σε δημόσιες συστάσεις του προς τον μουσουλμάνο πρώην πρόεδρο του DEB και βουλευτή τουΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, απέστειλε «απειλή» για την μη αποδεδειγμένη τουρκοφροσύνη του, επειδή δεν στήριξε επίσημα το DEB.
Στο νέο αυτό «ολίσθημα» του Ντεντέ, ο οποίος αποδεικνύεται πολύ «μαρτυριάρης»,εκτός αν έχει «μεθύσει» από τη νίκη του DEB και δεν κατανοεί τι ακριβώς λέει και πράττει ή υλοποιεί μία πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη πρόκληση στο θυμικό των χριστιανών πολιτών της Θράκης, βγήκε και η μεγάλη είδηση, η οποία αναμένουμε να επισημοποιηθεί το επόμενο διάστημα και από άλλους μεγαλοσχήμονες τουρκόφρονες παράγοντες της Θράκης.
Στην επίθεσή του ο Ντεντέ, προς τον Χατζηοσμάν, έγραψε:
«Κατά την ενός μήνα προεκλογική περίοδο του κόμματος DEB που μετείχε στις ευρωεκλογές, από τους μειονοτικούς πολιτευτές μόνος ο βουλευτής Ροδόπης Χατζηοσμάν δεν στήριξε το κόμμα DEB.
Όλοι οι παλιοί πολιτευτές, από Ξάνθη οι Αχμέτ Φαίκογλου, Τσετίν Μάντατζι, Μπουρχάν Μπαράν, Τουρκές Χατζημεμίς, Μπιρόλ Ακίφογλου και Ορχάν Χατζηιμπράμ….
Από Ροδόπη οι Ιλχάν Αχμέτ και Αχμέτ Μεχμέτ
Και δεκάδες άλλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης παρείχαν πλήρη στήριξη στο DEB.
Ενώ ο Αχμέτ Χατζηοσμάν που παλιά και για πολλά έτη υπήρξε και πρόεδρος του DEB, και μάλιστα λόγω εκείνης της προεδρίας πήγε στο ΠΑΣΟΚ και εξελέγη αντινομάρχης και αργότερα βουλευτής, ξεκάθαρα πρόδωσε το παλιό του κόμμα και ούτε μια φορά δεν εμφανίστηκε δίπλα τους.
Το γεγονός αυτό δεν διέφυγε της προσοχής των Τούρκων ψηφοφόρων, οι επιτιθέμενοι σκληρά στον Χατζηοσμάν, ψήφισαν το κόμμα DEB και του έστειλαν αυτό το μήνυμα:
Εάν τολμάς… Βγες απέναντι μας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Βγες και θα δεις την διαφορά ανάμεσα στην Λωζάννη και την Κοζάνη».
Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, ο Ντεντέ «ξεσκέπασε» την στόχευση και τον προγραμματισμό του DEB. Εκτός και εάν η δήλωση αυτή ήταν αποτέλεσμα κάποιας κρυφής επιθυμίας του γνωστού Ντεντέ, την οποία επέλεξε να εμφανίσει συνοδευόμενη με έμμεση απειλή προς τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν.
Τελικά, ο σχεδιασμός της Τουρκίας για παρεμβατικότητά της στην εσωτερική πολιτική της Ελλάδας, αρχίζει να σχηματοποιείται, αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι (μεταξύ αυτών κι εμείς) που κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου για μία πιθανή συμμετοχή σε βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα ενός μουσουλμανικού κόμματος (αλλά καθαρά ελεγχόμενου από την Τουρκία).
Ποια τα αποτελέσματα από τις κάλπες εκτός Ελλάδας;
Από την πλευρά μας, σημειώνουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα από τις κάλπες που στήθηκαν στις ελληνικές πρεσβείες που βρίσκονται στην Ευρώπη, αν και δεν πρόκειται να επηρεαστεί το τελικό αποτέλεσμα υπέρ του DEBπαρά σε κάποια δέκατα της μονάδας. Το σπουδαίο που υπάρχει και πρέπει να το γνωρίζουμε, είναι ο αριθμός προσέλευσης και ο αριθμός των ψήφων που συνέλεξε τοDEB μέσα από αυτές.
Όπως, επίσης σημαντικό είναι να μάθουμε, ως Έλληνες πολίτες, πόσοι ήταν οι εισαγόμενοι από την Τουρκία ψηφοφόροι και σε ποια εκλογικά τμήματα ψήφισαν, προκειμένου να γνωρίζουμε με αριθμούς τον βαθμό αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος σε συγκεκριμένους δήμους, όπως για παράδειγμα ο Δήμος Ιάσμου, στον οποίο τελικά εκλέχθηκε τουρκόφρονας ελέω… του σχεδίου «Καλλικράτη» και, φυσικά, ελέω πολιτικών συμφωνιών που τελικά έγιναν και οι οποίες θα αποκαλυφθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα…
Στοχεύουν στην πρόκληση και την όξυνση
2Πέρα από τις ήδη γνωστές εξελίξεις, αλλά και τις επιτηδευμένες προκλήσεις, το όχι και τόσο ευδιάκριτο ζητούμενο της Τουρκίας είναι να προκαλέσει μέσω του DEB την όξυνση στις σχέσεις μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων. Άλλωστε, μόνο εάν επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι δυνατόν η εκλογική συσπείρωση να μονιμοποιηθεί μεταξύ των μουσουλμάνων της Θράκης, των οποίων πολιτικός εκπρόσωπος θα μετατραπεί το κόμματων Γκρίζων Λύκων, ενώ ως μεγάλος “προστάτης” θα εμφανιστεί η “μητέρα Πατρίδα” Τουρκία.
Η αλήθεια είναι πως η παγίδα είναι πολύ καλά τοποθετημένη και ο Ντεντέ μετατρέπεται στο “τυράκι” που θα τρέξουν να τσιμπήσουν εκείνοι που λειτουργούν με το θυμικό και όχι με την λογική. Σε αυτήν, ακριβώς, την παγίδα που στήθηκε από την πλευρά της Τουρκίας (είναι αδύνατον να έχει σκεφθεί κάτι τέτοιο ο πρώην καφετζής του κυλικείου της “Τουρκικής Ένωσης Κομοτηνής”) η αντίδραση που πρέπει να υπάρξει είναι η… αδιαφορία. Άλλωστε, οι κινήσεις και οι αντιδράσεις πανικού ποτέ δεν οφελούν τον πανικοβλημένο. Θα πρέπει, λοιπόν, να λάβουμε ως δεδομένο πως η Τουρκία ποντάρει στην όξυνση μέσα στη Θράκη (επιδιώκει μάλιστα να συμβεί κάτι τέτοιο στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό) για να εμφανιστεί και επίσημα ως “προστάτης” των“τούρκων” στην περιοχή. Να σημειώσουμε πως μέσα σε αυτήν ακριβώς την λογική της αναζήτησης των “πρόθυμων θερμοκέφαλων” και “χρήσιμων ηλιθίων” άρχισαν ήδη να εμφανίζονται μηνύματα στο διαδίκτυο γραμμένα στα τουρκικά ή και στα ελληνικά, τα οποία είναι επιθετικά, πολεμοχαρή και απολύτως προκλητικά…
Το επόμενο διάστημα συνίσταται να δοθεί υπέρμετρη προσοχή (ιδιαίτερα από τους“θερμοκέφαλους”), αφού η μεγαλύτερη στόχευση της Τουρκίας είναι να οδηγηθεί το DEB στις επόμενες βουλευτικές εκλογές με συσπείρωση 100% στους μουσουλμάνους τόσο της Θράκης όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας…
Το παιχνίδι “σκάκι” που παίζεται αυτή τη στιγμή στην Ελληνική Θράκη, απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή στις κινήσεις και ακόμη περισσότερη υπομονή τόσο από την πλευρά των “παικτών”, όσο και από την πλευρά των “θεατών”… Αφού η Τουρκία παίζει το παιχνίδι της, ας παίξουμε κι εμείς, ψύχραιμα, το δικό μας (και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε στο “γήπεδό” μας).
Καλό θα είναι να γνωρίζουν όλοι πως η Τουρκία δεν διστάζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί προβοκάτσιες, χρησιμοποιώντας σαν “στόχους” ακόμη και μουσουλμάνους. Το έχει κάνει στην Κύπρο, στο Κόσοβο, στη Συρία, ακόμη και σε τουρκικά εδάφη. Ας προσέχουν, λοιπόν, όλοι, γιατί τέτοια “φαινόμενα” αποτελούν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση στις δράσεις της γείτονος χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: