ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.14

Tι γράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και την άνοδο της Χ.Α.


amerikanikos-typos660
Η «έντονη ανησυχία» που επικρατεί στην Ευρώπη για την άνοδο ακροδεξιών κομμάτων αλλά και η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχούν στα ελληνικού ενδιαφέροντος δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ.
Τα μέλη της «ευρωπαϊκής πολιτικής ελίτ» εξέφρασαν την «έντονη ανησυχία» τους για τη «δυναμική εμφάνιση» στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «εθνικιστικών και αντι-μεταναστευτικών» κομμάτων, σε σχέση με την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, τονίζει σε δημοσίευμά της η «Νιου Γιορκ Τάιμς», δίνοντας έμφαση στα αποτελέσματα των εκλογών σε Γαλλία και Βρετανία.
«Οι ακραίες πολιτικές ομάδες με αντιευρωπαϊκή στάση προσέφεραν ένα γερό χτύπημα στα ακόμα κυρίαρχα, αν και πληγωμένα, καθιερωμένα πολιτικά κόμματα» όπως αναφέρεται.
Για την Ελλάδα σημειώνεται, ότι το κόμμα του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς- ΣΥΡΙΖΑ προηγείται του κόμματος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και υπογραμμίζεται, ότι η Χρυσή Αυγή, ένα «νεοναζιστικό και ξενοφοβικό κόμμα» που αρνείται την ύπαρξη του Ολοκαυτώματος και που οι ελληνικές Αρχές «επιχείρησαν μάταια» να θέσουν εκτός νόμου, έλαβε κάποιες θέσεις (στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο).
Η «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ» με ανταπόκριση πριν ακόμη οριστικοποιηθεί το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα για το Ευρωκοινοβούλιο, αναφέρθηκε στην πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας: «Αλλά, δεν κατάφερε να επιφέρει ένα καίριο πλήγμα στη δικομματική κυβέρνηση συνασπισμού».
Μεταξύ άλλων, επισημάνθηκε, ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός «ενισχύθηκε από μια ισχυρότερη από την αναμενόμενη απόδοση των σοσιαλιστών» προσθέτοντας, ότι και τα δύο μέρη (Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ) έχουν πετύχει αρκετές «συμβολικές νίκες» στον δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών.
Στη συνέχεια, επισημάνθηκε, ότι οι χθεσινές εκλογές θεωρήθηκαν ως μια «κρίσιμη δοκιμασία» της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Αρκετά άλλα έντυπα και ιστοσελίδες στις ΗΠΑ προβάλλουν ανταποκρίσεις ειδησεογραφικών πρακτορείων, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων, ότι το αντιπολιτευόμενο αριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, που εναντιώνεται στις «πολιτικές της λιτότητας» κατέλαβε την πρώτη θέση στις ευρωεκλογές και σημειώνοντας τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ότι «αυτή είναι μια ιστορική νίκη» και «σήμερα, ολόκληρη η Ευρώπη μιλά για την Ελλάδα, διότι καταδίκασε τη λιτότητα».
Επίσης, σε ορισμένα δημοσιεύματα υπογραμμίζεται, ότι «σε όλη την Ευρώπη, ευρωσκεπτιστικά κόμματα της άκρας δεξιάς και αριστεράς σημείωσαν σημαντικά κέρδη στις εκλογές, ενισχύοντας τα ποσοστά τους λόγω της χαμηλής προσέλευσης ψηφοφόρων».
Αναφορά γίνεται και στην εκλογή του «πρώτου αριστερού» κυβερνήτη (περιφερειάρχη) της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας, της Ρένας Δούρου, προβάλλοντας το σημείο της ομιλίας της, ότι «αυτή η νίκη είναι μια νίκη για τους άνεργους πολίτες, για τους συνταξιούχους».
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Μπλούμπεργκ», αναφερόμενο στις χθεσινές εκλογές, τονίζει, ότι «το κόμμα της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε πρώτο στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο, χωρίς ωστόσο με αρκετό ποσοστό ώστε να αποσταθεροποιεί την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά».
Στη συνέχεια, προβάλλεται η αναφορά του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ότι «αυτοί που επιχείρησαν να μετατρέψουν τις ευρωεκλογές σε δημοψήφισμα απέτυχαν να δημιουργήσουν τις συνθήκες αστάθειας, αβεβαιότητας και πολιτικής ακυβερνησίας».
Όπως και σε άλλα δημοσιεύματα, δίνεται μεγάλη έμφαση στο γεγονός, ότι στην τρίτη θέση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών βρίσκεται η Χρυσή Αυγή, το «εθνικιστικό» και «ακροδεξιό» αυτό κόμμα, του οποίου ο επικεφαλής και πέντε βουλευτές βρίσκονται στη φυλακή, κατηγορούμενοι για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης».




http://lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: