ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.5.14

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ


1Το θέμα της κατάργησης του μπόνους των 50 εδρών, που, σύμφωνα με το εκλογικό νόμο, λαμβάνει το πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές, αναμένεται να θέσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνάντηση θα έχει την Πέμπτη με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, στην ατζέντα των συζητήσεων του κ. Βενιζέλου με τον πρωθυπουργό θα τεθεί και το θέμα της κατάργησης του μπόνους των 50 εδρών, στην κατεύθυνση της μεγαλύτερης αναλογικότητας.
Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης θα είναι η πρώτη του κ.Βενιζέλου και του κ.Σαμαρά μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, ενώ νωρίτερα ο πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.
Το κατώφλι του προεδρικού μεγάρου θα περάσει και ο κ.Βενιζέλος την Τετάρτη.
Αύριο, Τρίτη ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα αναχωρήσουν για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να έχουν επαφές με ευρωπαίους ηγέτες και αξιωματούχους. Ο κ.Σαμαράς θα λάβει μέρος στην έκτακτη άτυπη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, την οποία συγκάλεσε ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι, καθώς και στη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Υπενθυμίζεται ότι στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση των ευρωεκλογών, ο κ.Βενιζέλος προανήγγειλε ότι θα ζητήσει την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησης.


ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: