ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.14

ΠΕΡΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ όχι του Σαμαρά (όσοι ακόμα αισθάνεστε έτσι),
Το κατωτέρω ολίγον εξ ανάγκης μακροσκελές αναλύει τα σχέδια που εφαρμόζει ο Αντώνης Σαμαράς, πιστεύω κατ εντολήγια το κόμμα της ΝΔ.

Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί για το πώς και γιατί και με ποιο σχεδιασμό προωθήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς πρόεδρος της ΝΔ κτλ. προτείνω να διαβάσει το κατωτέρω. Ιδίως όσοι ακόμα της ΝΔ αγαπούν την Ελλάδα και το κόμμα τους.

Όπως αναφέραμε η νέα τάξη της φασιστικής ΕΕ θέλει σε όλες  τις χώρες της ΕΕ κόμματα «τρα, λα, λα» που θα είναι όλα της ίδιας νεοταξικής ιδεολογίας και θα διαφέρουν μόνον κατ’ όνομα.  Ώστε όποιο κόμμα και να ψηφίζει ο λαός να του βγαίνει ο φασισμός της νέας τάξης

Από όλα τα υπάρχοντα προ του 2010 κόμματα, η εμπειρία μου και τα στοιχεία μου λένε, ότι μόνον το ΚΚΕ και  η ΝΔ με την ιδεολογία του κοινωνικού φιλελευθερισμού,  δεν είχαν γίνει κόμματα «τρα, λα, λα».

Έτσι όσες ενδείξεις υπάρχουν θα μας δείξουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται να ανέλαβε πλην των άλλων και ως ένα κύριο ρόλο την μετάλλαξη της ΝΔ σε κόμμα αυτής της μορφής.

-        Ο Νίτσε λέει κάπου: «Υπηρετώ,  υπηρετείς,  υπηρετούμε», αυτό ναι το υποκριτικό τροπάρι των αφεντάδων,   κι αλλοίμονο αν ο πρώτος κύριος είναι μόνον ο πρώτος υπηρέτης !
-        Υπάρχει επίσης ως γνωστόν και η εκδοχή του Έλληνα Νίκου Καζαντζάκη στην Ασκητική του που λέει: «Να αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Άμα δε σωθεί εγώ θα φταίω». 
-        Όμως υπάρχει επίσης και η άλλη εκδοχή, περί Δονκιχωτισμού και του ωχ αδερφέ, τι ανακατεύεσαι δεν γίνεται τίποτε, άσε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από τη φωλιά, εσύ τώρα θα σώσεις τον κόσμο  και πολλά άλλα.

Συνδυάζοντας τα ανωτέρω, το καθένα του σοφό, νομίζω ότι θα πρέπει με όσα στοιχεία υπάρχουν, χωρίς δονκιχωτισμούς, και λαμβάνοντας υπόψη το τι λέει ο Καζαντζάκης,  να ερευνήσουμε αντικειμενικά το,  «κι αλλοίμονο αν ο πρώτος κύριος είναι μόνον ο πρώτος υπηρέτης !»,  που λέει ο Νίτσε.

Και το θέμα μας είναι προφανώς, ο Αντώνης Σαμαράς, σε σχέση με το κόμμα της ΝΔ και τον Ελληνισμό.
Στην ανάλυση μας όπου υπάρχουν πληροφορίες που δεν μπορεί να ελεγχθούν, θα αναφέρονται ορισμένες λέξεις κλειδιά με βάση τις οποίες οι γνώστες θα αντιλαμβάνονται τι υπονοείται.  Αλλού θα αναφέρεται η πληροφορία και θα ζητείται ο έλεγχος της ακριβείας της.

Με βάση λοιπόν όλα τα ανωτέρω παρατηρώ για τον Αντώνη Σαμαρά τον νυν πρόεδρο της ΝΔ και (μη) πρωθυπουργό με τον τρόπο που ως γνωστόν έγινε τα εξής:

1.   Το 1993 ο Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ του Μητσοτάκη όπου υπήρξε ΥΠΕΞ.
Διαδίδονται πολλά για τον λόγο που το έκανε.
Ότι ο Σαμαράς το έκανε για το σκοπιανό,  ότι το έκανε γιατί ήταν αντίπαλος της Ντόρας και ότι το έκανε για τα ψηφιακά κέντρα του ΟΤΕ (στο σημείο αυτό θεωρώ τεράστιο λάθος την μη υποστήριξη εγχώριων βιομηχανιών και τα όσα υποστήριξε τότε, ο αποθανών τέως εκ Κρήτης  υπουργός της ΝΔ).

2.   Να μου επιτραπεί στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι λέγεται, χωρίς να μπορώ να το ελέγξω, η κυρία Ντόρα ίσως μπορεί, ότι τότε ο Αντώνης Σαμαράς πήρε εντολή από μεγάλη χώρα του εξωτερικό για να ρίξει τον Μητσοτάκη. Πράγμα που δεν θέλω να το πιστεύω. Οι αξιόπιστοι όμως που το υποστηρίζουν, αναφέρουν ορισμένα γεγονότα που επειδή δεν έχω στοιχεία να τα ελέγξω, θα αναφέρω ορισμένες χαρακτηριστικές λέξεις ώστε όσοι γνωρίζουν καλύτερα να το επιβεβαιώσουν ίσως. Οι λέξεις κλειδιά  είναι:
-     Τράπεζα Μαραθών,
-     σύλληψη πλοίου,
-     απαγόρευση από τότε στον Αντώνη Σαμαρά να μεταβεί σε μία μεγάλη χώρα.
-     πράγμα λένε που ήρθη μόνον πρόσφατα μετά που έγινε πρωθυπουργός.

3.   Διάσκεψη Φρανκφούρτης 8/1997 για αποδοχή Τουρκίας ως υποψήφιας  χώρας για  ΕΟΚ.
Λέγεται ότι η η Αμερική «έπεισε» τον Σημίτη  να υποστηριχθεί η Τουρκία.
Το περίεργο δεν είναι αυτό αλλά το ότι λέγεται, χωρίς να μπορώ να το ελέγξω, ούτε και το θεωρώ κακό με την ευρύτερη έννοια, ότι ο Σημίτης έστειλε τότε εκπρόσωπο του στην Φρανκφούρτη τον Σαμαρά. Ίσως λόγω της εμπειρίας του στο ΥΠΕΞ επί Μητσοτάκη.  Αν όμως πράγματι έγινε τότε αυτό δείχνει περίεργες από τότε διασυνδέσεις του κ. Αντώνη Σαμαρά.
Επαναλαμβάνω αν έγινε.

4.   Ως γνωστόν μετά που ο Σαμαράς έριξε το 1993 την κυβέρνηση της ΝΔ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, επί σειράν ετών ο Αντώνης εθεωρείτο ως προδότης της ΝΔ και με κανένα τρόπο δεν γινόταν δεκτή η επιστροφή του στη ΝΔ. Και όχι μόνον από την οικογένεια Μητσοτάκη.

5.   Περιέργως αυτό έγινε επί Κώστα Καραμανλή το 2004. Χωρίς να υπάρξει ουδεμία αντίδραση από την οικογένεια Μητσοτάκη
Πράγμα που σημαίνει ίσως ότι υπήρξε μεγάλη διαταγή για επιστρέψει ο Αντώνης στην ΝΔ.
Αμέσως μάλιστα τότε προωθήθηκε η εκλογή του ως ευρωβουλευτή και μετέβη στη ΕΕ.

6.   Στην ΕΕ υπέστη τότε ως φαίνεται,  την απαιτούμενη νεοταξική «προπαίδεια».
Πχ ενθυμούμαι κάποιο βουλευτή της ΝΔ να αναφέρει περίπου μεταξύ των προσόντων του, ότι υπέστη και την «ενημέρωση» στην ΕΕ αλλά ότι ακόμα δεν είχε γίνει τέλειος !!!!!

7.   Ο Αντώνης που στη συνέχεια το 2007 είχε εκλεγεί Βουλευτής,  έγινε υπουργός Πολιτισμού τον Ιανουάριο  του 2009 μέχρι τις 9/10/2009 που ανέλαβε η κυβέρνηση του εφιάλτη ΓΑΠ.

8.   Από το 1993 οπότε είχε ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνέχεια ο Αντώνης καλλιεργούσε τον μύθο του πατριώτη πολιτικού.

9.   Μετά από πολλά γεγονότα, φωτιές Πελοποννήσου, κάψιμο, της Αθήνας, κάψιμο της Αττικής, απειλές για τη ζωή του, όλα δείχνουν ότι το 2009 ο Κώστας Καραμανλής πήρε και από κάπου εντολή  να παραιτηθεί πριν λήξει η θητεία για διευκολυνθεί η άμεση έλευση του εφιάλτη ΓΑΠ και να μετατραπεί άμεσα η Ελλάδα σε πειραματόζωο της  νέας τάξης των αγορών.

10. Μετά την νίκη του «λεφτά υπάρχουν» ο Κώστας Καραμανλής παραιτήθηκε  και άρχισαν οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου της ΝΔ.

11. Τότε  παρά το ότι σύμφωνα με  την από το 2000 με εισήγηση της κ. Ντόρας απόφαση της ΝΔ η εκλογή έπρεπε να γινόταν με ανοικτή διαδικασία από τα μέλη του κόμματος,  αποφασίστηκε να γίνει πρόσκληση σε όσους φίλους του κόμματος ήθελαν να εγγραφούν μέλη  και να ψηφίσουν τον νέο αρχηγό.

12. Έτρεξαν τότε «άπειροι» να εγγραφούν για να μην εκλεγεί η «προδότρα» κ. Ντόρα Πρόεδρος της ΝΔ.  
Όπως ήταν φυσικό η όχι τυχαία αυτή διαδικασία ευνοούσε τον «πατριώτη» Σαμαρά εις βάρος  της «προδότρας» κ. Ντόρας και των άλλων υποψηφίων, του κ. Αβραμόπουλου που είχε αποσυρθεί και του κ. Ψωμιάδη.

13. Έτσι, και σαφώς σύμφωνα με τους σχεδιασμούς αυτών που επέβαλαν την επιστροφή του στη ΝΔ,  ο «πατριώτης» Σαμαράς εξελέγη πανηγυρικά πρόεδρος της ΝΔ με 50,6%, έναντι 39,72 της κ Ντόρας και 10,22% του κ. Ψωμιάδη.

14. Μόνον που δεν κτύπησαν τότε οι καμπάνες για την εκλογή του Αντώνη μας με 800.000 περίπου ψήφους. Και επειδή ήταν «πατριώτης» πολλοί ανησυχούσαν για τη ζωή του. Που να ήξεραν όμως τότε τι ψήφιζαν.

15.Η συνέχεια είναι γνωστή με τον Αντώνη μας να προσποιείται τον αντιμνημονιακό και να καθαρίζουν μνημονιακά για αυτόν ο Χρύσανθος και ο μετέπειτα  υφυπουργός Οικονομικών Σταϊκούρας.  Τα Ζάππεια του, η υποστήριξη αντεργατικών νομοσχεδίων και πολλών άλλων και τέλος οι Κάννες που προδιέγραψαν τον εκλεκτό τους ως μέλλοντα μαριονέτα πρωθυπουργό με το Βενιζέλο να κάνει περισσότερο κουμάντο κτλ, η συνεργασία του με το νεοταξικό  ΠΑΣΟΚ και με τη νεοταξική ΔΗΜΑΡ κτλ.
16. Βασικό όμως χαρακτηριστικό του Αντώνη μας είναι ότι κατήργησε ουσιαστικά το κόμμα της ΝΔ και όλες τις αποφάσεις του(όσες του άφηνε η τρόικα) τις έπαιρνε με τη μικρή νεοταξική του,  υπεράνω των πάντων στο κόμμα,  παρέα. Είχε επίσης γελοιοποιήσει τους βουλευτές του μετατρέποντας του σε πειθήνια πρόβατα υπό τον πέλεκυν της διαγραφής τους από τη ΝΔ.
17. Τα εφαρμοζόμενα προφανώς κατ’ εντολή σχέδια του Αντώνη,  μετά την καταπάτηση της ιδεολογίας της ΝΔ (πέραν και όλων των άλλων που οδήγησαν την Ελλάδα σε καταστροφή) ήταν να διαλύσει τη ΝΔ, το τέως μη «τρα, λα, λα» κόμμα και να ιδρύσει την φασιστική  νεοταξική του Νέα Ελλάδα. Που βέβαια δεν πρόκειται να ευδοκιμήσει γιατί ήδη ο λαός της ΝΔ αντιλήφθηκε το ποιόν του. Θα έχει όμως διαλύσει το κόμμα που ίσως πατριωτικά μετά Σαμαρά θα εκπροσωπούσε μετά από, αυτοκριτική και αποπομπή των νεοταξικών, την κεντροδεξιά.
18.  Μετά από αντιδράσεις των μελών της ΝΔ  που  δεν έγιναν τυφλά όργανα του Αντώνη και αντελήφθησαν τα σχέδια του, κατάλαβε  ότι δεν μπορεί ακόμα να διαλύσει τη ΝΔ που  είναι ένας από τους ρόλους που φαίνεται ότι του ανατέθηκαν.
19. Έτσι τώρα προχωρεί στην πλήρη μετάλλαξη της ΝΔ σε νεοταξικό κόμμα, εισάγοντας στις τάξεις της πολλούς γνωστούς νεοταξικούς, όπως ο Λοβέρδος, πολλούς νεοταξικούς της ΔΗΜΑΡ,  ίσως ακόμα και τη Ρεπόυση κτλ.
20. Έτσι σε λίγο η ΝΔ θα είναι κατ όνομα μόνον ΝΔ (αν και λόγω περίεργης μη αντίδρασης των Καραμανλικών της Λαϊκής Δεξιάς από καιρό ο Σαμαράς είχε σχεδόν πλήρως διαβρώσει το κόμμα της ΝΔ).
21. Μετά τώρα από την επερχόμενη μετάλλαξη της ΝΔ και την πλειοψηφία που θα έχουν στη ΝΔ οι γνωστοί παλιοί νεοταξικοί και οι νέοι αφικνούμενοι,  θα ακολουθήσει τότε μόνον η διάλυση του ιστορικού κόμματος της ΝΔ που θα έχει πριν γίνει πλήρως κόμμα «τρα, λα, λα».
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: