ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.14

Η Αργεντινή κλείνει το κεφάλαιο του χρέους - Κατέληξε σε συμφωνία με τους δανειστές


Η κυβέρνηση της Αργεντινής έκλεισε οριστικά και το τελευταίο κομμάτι χρέους προς τους διεθνείς πιστωτές, τη «Λέσχη του Παρισιού», ένα κλαμπ με ιδιαίτερα σκληρούς παίκτες όπως Γερμανία, ΗΠΑ, Γαλλία, Ολλανδία, Ιαπωνία.
Το Μπουένος Αϊρες αναγνώρισε το χρέος 9,7 δισ. δολαρίων, το οποίο θα πληρωθεί σε δόσεις μέσα στην επόμενη 5ετία. Η πρώτη δόση ύψους 1,15 δισ. δολαρίων θα καταβληθεί τον Μάιο του 2015. Σε όλη αυτή τη διαδικασία δεν θα έχει καμία συμμετοχή το ΔΝΤ. «Η Αργεντινή κλείνει ένα ακόμα κεφάλαιο από τη θλιβερή ιστορία της υπερχρέωσης που οδήγησε στην χρεοκοπία» σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών Άξελ Κισίγιοφ, αναλύοντας τους όρους της συμφωνίας.Η προσπάθεια της Αργεντινής να κλείσει και αυτό το κεφάλαιο άρχισε στις αρχές Ιανουαρίου, όταν έσπευσε στη γαλλική πρωτεύουσα ο υπουργός Οικονομικών για να παρουσιάσει στους πιστωτές το πρόταση του Μπουένος Αϊρες για το χρέος. Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Αργεντινής, Pagina12, μεγάλο μέρος του χρέους έχει να κάνει με δάνεια που είχε συνάψει η δικτατορία του 1976 για την αγορά όπλων (που ποτέ δεν παραλήφθησαν) ή και έργα υποδομών, που ποτέ δεν έγιναν. Η «Λέσχη» ανταποκρίθηκε στην πρόθεση του υπουργού Οικονομικών να τακτοποιήσει το ζήτημα, ανακοινώνοντας ότι οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν στις 26 Μαΐου.

Tο ζήτημα της διευθέτησης του χρέους με τη «Λέσχη του Παρισιού» αποτελεί ένα από τα πολλά βήματα που κάνει το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση της Αργεντινής προκειμένου να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της στη διεθνή κοινότητα και να αποκτήσει και πάλι πρόσβαση στα πολύτιμα -για την οικονομία- δολάρια. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η υιοθέτηση αξιόπιστου δείκτη υπολογισμού του πληθωρισμού, αλλά και η οριστική διευθέτηση της κόντρας με την ισπανική Repsol για την εθνικοποίηση του ενεργειακού κολοσσού YPF.


Δεν υπάρχουν σχόλια: