ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.14

«Δεν Υπάρχει Χριστιανός να μου κόψει τη Κεφαλή μου ;»


            Πρωί 29 Μαίου 1453 μ.χ. Μέσα στην Κωνσταντινούπολη, στα στενά και τους δρόμους, ακούγεται μια φωνή. «Η Πόλη πάρθηκε !!», «Η Πόλις Εάλω!!». Φωνή, που ο αντίλαλός της, παρέλυε τα γόνατα από τον τρόμο που σπέρνει. Η «Κερκόπορτα» άνοιξε και «Η Πόλις Εάλω». Λίγο πρίν, στη Πύλη του Ρωμανού, ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, πρίν παραδώσει την ψυχή του, λέγεται πως φωνάζει με δάκρυα, «Δεν Υπάρχει Χριστιανός να κόψει τη Κεφαλή μου;»
            Η Σημερινή Μέρα με τις 2 προαναφερόμενες φράσεις, μας παροτρύνουν στην αναμόχλευση της Βυζαντινής Ιστορίας αλλά και να σταθούμε στους 2 λόγους, του τότε Αυτοκράτορα και του Μωάμεθ Β΄, (λόγοι καταγεγραμμένοι, που κάλλιστα μπορείτε να βρείτε και να αναζητήσετε για «του λόγου το αληθές») που περιληπτικά και σε ελεύθερη μετάφραση, εστιάζονται:
                        Λόγος Αυτοκράτορα: «Αγωνιζόμαστε για 4 πράγματα. Για τη Πίστη στο Θεό, για την Πατρίδα, για το Βασιλιά, για τους Συγγενείς και Φίλους». Δηλαδή, αυτό που σήμερα λέγεται και ακούγεται ως, «Πατρίς - Θρησκεία – Οικογένεια».
                        Λόγος Μωάμεθ Β΄: « Όταν καταλάβουμε την Πόλη την 1η μέρα θα σας επιτρέπω να σφάζετε και τις υπόλοιπες μέρες να λεηλατείτε. Θα πάρετε τις γυναίκες τους να τις ......, στα παιδιά να........ επί αυτών και όσοι από εσάς σκοτωθείτε, να ξέρετε ότι θα πάτε στο Παράδεισο όπου......κλπ).
            Επίσης είναι καταγεγραμμένο, από Ιστορικούς και Μελετητές της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, ως μοναδική αιτία της πτώσης του Βυζαντίου την «Μείωση της Πολεμικής Αρετής», «Απώλεια του Πνεύματος της Πολεμικής Αξιωσύνης» και την «Στρατιωτική Παρακμή».
Διαβάζοντας τα παραπάνω, άμμεσα έρχεται στο μυαλό σου η φράση – επιχείρημα «Άλλα τα χρόνια εκείνα και άλλα τώρα». Και ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου
Στη κοντινή μας Ιστορία και ειδικά από ενάρξεως της Μεταπολίτευσης κάποια γεγονότα,πράξεις και δηλώσεις όπως:
            Δήλωση Οζαλ: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε με αυτούς».
            Οι σφαγές που έγιναν και γίνονται στην πρώην Γιουγκοσλαβία, Αίγυπτος, Συρία, Ουκρανία (Δηλαδή γύρω από εμάς).
            Ακραίες διαχρονικές δηλώσεις Μουσουλμάνων Ηγετών αλλά και συμπεριφορές τους όπως αυτές στη Γαλλία και στην Αγγλία και όχι μόνο.
            Οι δηλώσεις της κ΄Άννα Ψαρούδας-Μπενάκη, περί Εθνικών Συνόρων και Εθνικής Κυριαρχίας
            Ο «συνωστισμός» της κ΄Ρεπούση.
            Η πρόσφατη δήλωση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου (υποστηριζόμενος από «Δούρειο Ίππο») ως προτεραιότητα η ανέργεση τζαμιού στην Αθήνα.
            Οι διαχρονικά και συνεχιζόμενες κρίσεις και προκλήσεις της Τουρκίας που το τελευταίο καιρό, έφτασαν μέχρι την Αττική!!
            Τα Σκάνδαλα-Μίζες στα Οπλικά Συστήματα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σε συνδυασμό με την κραυγαλέα μείωση του βιοτικού επιπέδου των Στελεχών και Σωμάτων Ασφαλείας και των Οικογενειών τους, αλλά και με την απαξιωτική τους ονομασία «Ένστολοι» (στη Βυζαντινή Εποχή ως «Μείωση της Πολεμικής Αρετής», «Απώλεια του Πνεύματος της Πολεμικής Αξιωσύνης» και την «Στρατιωτική Παρακμή»).
μας προσδίδουν μια εικόνα ότι:
                        Ενώ σε ΕΣΕΝΑ και σε ΕΜΕΝΑ η φράση «Άλλα τα χρόνια εκείνα και άλλα τώρα», βρίσκει «στέγη», σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ τα χρόνια εκείνα είναι ακριβώς ,τα ίδια και αναλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου, ως Στρατηγικής, αλλά κυρίως ως Πολιτισμικής Συμπεριφοράς.
                        Οι 2 Φράσεις, «Η Πόλις Εάλω» και «Δεν Υπάρχει Χριστιανός να κόψει τη Κεφαλή μου;», φαντάζουν και δείχνουν , όχι απόμακρες, αλλά στο εγγύς μέλλον, να ακουστούν ξανά από Εσένα και από Εμένα.
                        Η «Μεταπολίτευση» με τα περιβόητα «παιδιά του Πολυτεχνείου» τείνει να οριστεί ως η σημερινή «Κερκόπορτα». Σε κάποιους έχει καθοριστεί.
                        Το αποκαλούμενο «Σύστημα», «Διαπλοκή», περιβόητο Τέρας Πολυμορφικό, Πολυεπίπεδο και Ασύμμετρο, συνεπικουρούμενο από τα Μ.Μ.Α.(Αποβλακώσεως) και τα «παιδιά του Πολυτεχνείου» και που προετοιμάζει την «Άλωση», καταδεικνύει απροκάλυπτα, ως Μοναδικό Αντίπαλο και Τελευταίο την Χρυσή Αυγή.
            Η Χρυσή Αυγή, με τον Αρχηγό της στη Φυλακή, στις πρόσφατες εκλογές εκπροσωπείται στο Ευρωκοινοβούλιο από 3 Ευρωβουλευτές εκ των οποίων οι 2 είναι Στργοί ε.α. και για τους οποίους η μέχρι τώρα προσφορά τους στις Ένοπλες Δυνάμεις, είναι πλήρως καταγεγραμμένη και αποδεδειγμένη.
            Με την σειρά μου δεν σου ζητάω να συμφωνήσουμε. Σου ζητάω ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ για να μην φτάσουμε και φωνάξουμε «Η Πόλις Εάλω» και  «Δεν Υπάρχει Χριστιανός να κόψει τη Κεφαλή μου;»
Προβολή φωτογραφίας σε μήνυμα
Ευάγγελος Αθανασιάδης

Συνταγματάρχης ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: