ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.5.14

Ο Ανδρέας και το καλάμι…Θέτει και όρους για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση


λοβερδος


Το παίζει και δύσκολος, λες και δεν ξέρουμε ότι έχει ήδη ζητήσει το υπουργείο Ανάπτυξης. Με τις πλάτες του Μπένι βεβαίως βεβαίως…

«Δεν μπορώ να συζητήσω τίποτα, ούτε έχει γίνει κάποια συζήτηση. Και δεν θα μπορούσα να συζητήσω, στο μέτρο τού ότι δεν έχω δει κάποιο κείμενο για τη νέα αυτή κυβερνητική συμφωνία. Αν είναι ένα φλύαρο κείμενο, δεν με αφορά. Αν είναι ένα κείμενο στοχοθετημένων πολιτικών, βεβαίως και με αφορά», δήλωσε ο ηγέτης της Συμφωνίας…

Δεν φτάνει που τσάκισαν έναν ολόκληρο λαό με όσα έκαναν, δεν φτάνει που τους ανοίγουν παράθυρο για να ξαναμπούν στο παιχνίδι και να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο, τολμάνε να θέτουν και όρους!

Ποιοι? Τα ιερά τέρατα του Μνημονίου, αυτοί που γκρέμισαν ό,τι βρέθηκε στο πέρασμα τους!



olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: