ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.5.14

Η ψοφοδεξιά της ΝΔ χέρι – χέρι με την σαχλοδεξιά του Λά.Ο.Σ


Η ψοφοδεξιά της ΝΔ χέρι - χέρι με την σαχλοδεξιά του ΛΑΟΣ



Ο κονφερανσιέ Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του τον Φεβρουάριο του 2014 είχε αναφέρει: «Ο Σαμαράς δεν είναι σοβαρός. Είναι προδότης. Πρόδωσε την ΝΔ το 1993 και την πρόδωσε επί Έβερτ. Τώρα παραδίδει την Κύπρο στους Τούρκους». Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ο σαχλοδεξιός Καρατζαφέρης   έδειξε την προτίμησή του στον συριζαίο Γ. Σακελλαρίδη για τον Δήμο της Αθήνας, ενώ είχε χαρακτηρίσει καλή επιλογή για την περιφέρεια Αττικής τον Γ. Σγουρό.

Ο πολιτικάντης Καρατζαφέρης, που έβαλε την υπογραφή του για την καταστροφή της Ελλάδας, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε για τον Σαμαρά, ο οποίος τώρα φέρεται να τον εκλιπαρεί για να τον ενσωματώσει στην κυβέρνηση της ψοφοδεξιάς, τα εξής καταπληκτικά: «Αν η Τουρκία ζητήσει από τις ΗΠΑ την Θράκη, ο Σαμαράς είναι ικανός να πει ότι είναι για το καλό μας. Η δύναμη της κυβέρνησης Σαμαρά είναι οι πάσης φύσεως νταβατζήδες».

Η κυβέρνηση εθνικής γενοκτονίας αναζητώντας εν τη απελπισία της στυλοβάτες για να εφαρμόσει την προδοτική της πολιτική απλώνει το χέρι της για να αγκαλιάσει έναν ακόμη πολιτικάντη του  Λά.Ο.Σ,  μετά τον Βορίδη και τον Άδωνη, ο οποίος αφού έλαβε ποσοστό 2,7% στις ευρωεκλογές άρχισε και πάλι να συμπεριφέρεται σαν αρχηγός όλων των τενεκέδων πολιτικών και να δίνει συνεντεύξεις στα τουρκοκάναλα με ύφος πολλών καρδιναλίων.

Το Λά.Ο.Σ, το κόμμα της συμφοράς και του χαφιεδισμού, που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και απείχε της ψήφου στο δεύτερο μνημόνιο, διευκολύνοντας έτσι την ψήφισή του, γλείφει πάλι εκεί που έφτυνε τα τελευταία δυο χρόνια. Ο ανεμοδείκτης των πολιτικάντηδων Καρατζαφέρης προσπαθεί να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή πιστεύοντας ότι ο κόσμος είναι βλάξ και δεν θυμάται τα πολιτικά του ανομήματα. Ο λιλιπούτειος δούρειος ίππος των Αμερικανοσιωνιστών για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία τσίπα πάνω του.

Η ψοφοδεξιά θέλοντας με κάθε τρόπο να γαντζωθεί στην εξουσία, μέσα σε ένα πολύ ρευστό πολιτικό σκηνικό, κάνει γαργάρα όλο το υβρεολόγιο του Καρατζαφέρη εναντίον του Σαμαρά, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι δεν έχει ίχνος αξιοπρέπειας.

Οι μάσκες πέφτουν και οι προδότες της σαχλοδεξιάς δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν ακόμη και όταν παριστάνουν τους επαγγελματίες πατριώτες, όπως το κάνει από τότε που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή ο γνωστός κονφερανσιέ. Στην πραγματικότητα ο Καρατζαφέρης ήταν πάντα ένας υπάλληλος του Μητσοτακέϊκου και της αμερικανικής πρεσβείας. Στην πραγματικότητα το κόμμα ΛΑΟΣ είναι η μοναδική πλέον πολιτική προίκα της κυρίας Ντόρας Μητσοτάκη, για χάριν της οποίας αυτοεξευτελίζεται αυτό το κόμμα προκειμένου να εξυπηρετήσει τους μεγαλοεργολάβους και τους σιωνιστές τραπεζίτες.

Ο παλιός «τραπεζοκόμος» του Μητσοτακέϊκου επιστρέφει στην «κουζίνα» της ψοφοδεξιάς για να συνεχίσει το έργο της προδοσίας του ελληνικού λαού.

Η συμμορία της ψοφοδεξιάς και της σαχλοδεξιάς έχει όμως απέναντί της Εθνικιστές και αληθινούς πατριώτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που είναι αποφασισμένοι να ξεβρωμίσουν τον τόπο.

Γ. Λιναρδής

ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ  ΤΡΙΑ (3) ΕΜΜΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ “ΜΝΗΜΟΝΙΟ  ΕΝΑ” 


ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ:


ΤΟ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟ  ΠΑΣΟΚ  ΤΟΥ ΓΑΠ,  Ο Λά.Ο.Σ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΛΙΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ


ΚΑΙ  Η  “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”  ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΝΤΟΡΑ !!!


ΣΤΙΣ  ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ >>>  ΣΒΗΣΤΕ  ΤΟΥΣ  ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: