ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.14

Στις 20 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της εξαπάτησης με το επίδομα


Το έδαφος κάτω από τα πόδια της χάνει η κυβέρνηση καθώς τα 500 εκατομμύρια ψίχουλα από το πλεόνασμα που επιχειρεί να μοιράσει έχει εξανεμισθεί ήδη μια και οι εν δυνάμει αποδέκτες του ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια των συμπολιτών μας. 
Όποιος παρακολούθησε την πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη γνωρίζει πως προμηνύεται βατερλώ καθώς τα ψίχουλα (από τα δις των κλοπιμαίων) δεν φτάνουν για να πάρουν ούτε 100 ευρώ οι δικαιούχοι.
Μάλιστα αυτό το επίδομα θυμίζει συσσίτιο της Χρυσής Αυγής, για τέτοια εκμετάλλευση μιλάμε…Καλούμε τον Γιώργο Αυτιά και τον Γιώργο Παπαδάκη να αναδείξουν το μέγεθος της εξαπάτησης που μπορεί να αποτελέσει την λυδία λίθο για τον καταποντισμό της κυβέρνησης την οποία οι πραγματικές δημοσκοπήσεις την δείχνουν ανάμεσα στο 12-15%. Οι δε δημοσκόποι εκτιμούν πως το μεγαλύτερο ποσοστό από το 20% των αναποφάσιστων θα επιλέξουν τελικά αυτόν που θα φαίνεται ότι κερδίζει την πρωτιά και άρα θα πάνε ομαδικά στον ΣΥΡΙΖΑ. 
-Η διαφορά με την ΝΔ θα είναι πάνω από 10%, μάλλον θα αγγίζει το 15% εκτιμούν οι αναλυτές.

Σ΄αυτή την περίπτωση εάν κάποιοι αισθανθούν ριγμένοι εξαιτίας των κυβερνητικών παιγνιδιών με το επίδομα, το πιο πιθανό είναι να καταψηφίσουν την ΝΔ και όσοι ως σήμερα τους θεωρεί σίγουρους-κυρίως ηλικιωμένους και συνταξιούχους…

Ο Απρίλης προβλέπεται μαρτυρικός για την κυβέρνηση… 

arouraios

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια άλλη μια μαλακία του νεοέλληνα . Δεν ψηφίζει Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ γιατί λέει τον γελάσανε και δεν του δίνουνε πολλά λεφτά όπως είχε υποσχεθεί ο Γιωργάκης . Αλλά θα ψηφίσει τους άλλους ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ που υπόσχονται ότι λεφτά υπάρχουν . Α ρε κοροΐδα αριστεροί .