ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.14

Ο Λευκός Οίκος εγκαταλείπει τον Ερντογάν και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην ΤουρκίαΜήνυμα… δεν ελήφθη, αδειάζει Ερντογάν ο Λευκός Οίκος 

Η δήλωση Ερντογάν, ότι κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του συνομιλίας με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, σχετικά τον Γκιουλέν, ο Ομπάμα αποδέχτηκε ουσιαστικά, τις αιτιάσεις του Τούρκου πρωθυπουργού, απαντώντας ότι πήρε το μήνυμα, δεν έχει σχέση με την αλήθεια.

Ο Λευκός Οίκος με ανακοίνωση, διαψεύδει επισήμως τον Ερντογάν: «Η απάντηση που αποδίδεται στον πρόεδρο Ομπάμα, σχετικά με τον κ. Γκιουλέν, δεν είναι ακριβής», αναφέρεται, στη λιτή αλλά σαφέστατη ανακοίνωση που μας έρχεται από την Ουάσιγκτον…

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης, ορισμένα που μάλλον παραπέμπουν στο ότι στην πραγματικότητα ο Ομπάμα τα «έψαλλε» στον Ερντογάν. Του τόνισε τη σημασία του κράτους δικαίου, αλλά και του αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ των δύο χωρών, υπονοώντας ότι ο Ερντογάν και ανυπόστατα κατηγορεί τις ΗΠΑ και το κράτος δικαίου καταπατά.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: