ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.14

ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΙΜΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ???.. Λοβέρδος: Θα ψηφίσω τα μέτρα, αλλά να παραιτηθεί ο Χατζηδάκης...

ΜΑ ΠΟΣΟ ΛΕΧΡΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΡΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ??

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΦΟΥ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ???

Λοβέρδος: Ο Χατζηδάκης πρέπει να παραιτηθεί γιατί έμπλεξε την ελληνική κοινωνία

Την παραίτηση του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη ζήτησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος, υποστηρίζοντας ότι...
έμπλεξε την ελληνική κοινωνία σε μία άνευ λόγου περιπέτεια, ενώ κατέστησε οιονεί μνημονιακή υποχρέωση θέματα που δεν έπρεπε.

Ο κ. Λοβέρδος, δήλωσε ότι ο ίδιος θα ψηφίσει το νομοσχέδιο, τονίζοντας ότι οι νέες ρυθμίσεις, που έγιναν κατόπιν παρεμβάσεων άλλων υπουργών, δημιουργούν ένα νέο πλαίσιο που δεν επιτρέπουν στον κ. Χατζηδάκη να παραμείνει στη θέση του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΦΑΦΟΥΤΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΓΑΜΙΣΗ.....Μανουσος Κρητη