ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.14

Ερώτηση της Ρ. Μακρή για τις οφειλές της ΝΔ στη ΔΕΗ

Real.gr
«...την ίδια στιγμή που χαρακτηρίζει "μπαταξήδες" όσους θέλουν αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν», αναφέρει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ερώτηση της Ρ. Μακρή για τις οφειλές της ΝΔ στη ΔΕΗ
Ερώτηση κατέθεσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Ενέργειας Ραχήλ Μακρή, σχετικά με τις οφειλές της ΝΔ στη ΔΕΗ.

«Η ΝΔ δεν πληρώνει. Δεν πληρώνει το λογαριασμό της ΔΕΗ, την ίδια στιγμή που χαρακτηρίζει "μπαταξήδες" όσους θέλουν αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή που εξέδωσε για το θέμα η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων:
«Η ΝΔ δεν πληρώνει. Δεν πληρώνει το λογαριασμό της ΔΕΗ, την ίδια στιγμή που χαρακτηρίζει "μπαταξήδες" όσους θέλουν αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν.
Η ΝΔ δεν πληρώνει. Την ίδια στιγμή που έχει γυρίσει τη Χώρα στην εποχή των μαγκαλιών. Όταν μικρά παιδιά πνίγονται από το μονοξείδιο του άνθρακα και νέοι άνθρωποι διακινδυνεύουν τη ζωή τους, γιατί τους έχει στερήσει το εισόδημα η πολιτική της Συγκυβέρνησης.

Η ΝΔ δεν πληρώνει. Όταν δημοσιεύματα την φέρουν να χρωστά πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ και να έχει αφήσει απλήρωτες πολλές δόσεις του χαρατσιού των ακινήτων, την ώρα που κατάσχει τα σπίτια των πολιτών.

Η ΝΔ δεν πληρώνει. Οι Υπουργοί της, την καλύπτουν και η ΔΕΗ δεν δίνει τα στοιχεία επικαλούμενη προσωπικά δεδομένα. Τι και εάν η Αρχή Προστασίας δεν αναγνωρίζει στα νομικά πρόσωπα την ύπαρξη προσωπικών δεδομένων.

Η ΝΔ θα πληρώσει. Η Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέθεσε την με αριθμ. πρωτ. 7221/870/24-03-2014 Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων. Αυτή αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά κοινοβουλευτική ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα. Τα μισόλογα δεν μας καλύπτουν. Οι αβάσιμες δικαιολογίες δεν μας ικανοποιούν. Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και οι πραγματικοί "μπαταξήδες" θα πληρώσουν, είτε το θέλουν είτε όχι».

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης της κ. Μακρή:
«Βουλευτής Ν. Κοζάνης

Τομεάρχης Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
ΕΡΩΤΗΣΗ & ΑΚΕ

Προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

ΘΕΜΑ: «Για ποιο λόγο το Υπουργείο και η ΔΕΗ καλύπτουν τις οφειλές της ΝΔ επικαλούμενοι ανύπαρκτα προσωπικά δεδομένα;»

Στις 22-11-2013 κατέθεσα την με αριθμ. πρωτ. 4161/493/22-11-2013 ερώτηση- αίτηση κατάθεσης εγγράφων με την οποία ζητούσα διευκρινήσεις αναφορικά με τις οφειλές της ΝΔ στη ΔΕΗ, όπως καταγγέλλονταν σε δημοσίευμα του περιοδικού “Hotdoc” (τεύχος 40Β, 21 Νοεμβρίου 2013).

Με την ΑΠ Δ5/ΗΛ/Β/Φ.6/230/οικ.23376 απάντηση του, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και βάσει του εγγράφου Γρ.Δ/3776/4-12-2013 της η ΔΕΗ Α.Ε παραδέχεται πως όντως η ΝΔ παρουσιάζει ληξιπρόθεσμη οφειλή και πως ενέκρινε αίτημα της για ρύθμιση του χρέους.

Ωστόσο αρνήθηκε να καταθέσει τα στοιχεία με την αιτιολογία ότι «η ΔΕΗ αποφεύγει να δημοσιοποιεί τα στοιχεία των πελατών της για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα “Τα νομικά πρόσωπα δεν έχουν προσωπικά δεδομένα”

Επίσης σύμφωνα με το Άρθρο 133 του Κανονισμού της Βουλής

“O Υπουργός υποχρεούται να μην καταθέσει έγγραφα πoυ αφορούν διπλωματικό ή στρατιωτικό ή σχετικό με την ασφάλεια τoυ Κράτους μυστικό”.

Στην περίπτωση των οφειλών της ΝΔ στη ΔΕΗ τα έγγραφα που ζητήθηκαν για κατάθεση δεν αφορούν διπλωματικό ή στρατιωτικό ή σχετικό με την ασφάλεια του κράτους μυστικό, δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα καθώς η ΝΔ αποτελεί νομικό πρόσωπο και δεν προβλέπεται η μη χορήγηση στοιχείων και εγγράφων σε ερώτηση- αίτηση κατάθεσης εγγράφων Βουλευτή λόγω προσωπικών δεδομένων.

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1. Για ποιο λόγο δεν προβήκατε στην διευκόλυνση του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, όπως οφείλατε;

2. Ποιο είναι το ύψος των οφειλών της Νέας Δημοκρατίας προς την ΔΕΗ και ποια περίοδο αφορούν;

3. Αληθεύει ότι έχουν γίνει δύο ρυθμίσεις των οφειλών (μία 24 δόσεων για το ποσό των 275.772 € και μία 40 δόσεων για ποσό 365.412 €) της Νέας Δημοκρατίας προς την ΔΕΗ;

4. Αν ναι, βάσει ποιων διατάξεων ή αποφάσεων;

5. Αληθεύει πως έχουν εκδοθεί τέσσερις εντολές απενεργοποίησης του μετρητή ρεύματος του κτιρίου που στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας;

6. Αν ναι, έχουν εκτελεστεί και αν όχι, για ποιον λόγο;

Επίσης, ζητείται η κατάθεση στην Εθνική αντιπροσωπεία όλων των εγγράφων που τεκμηριώνουν τις απαντήσεις σας στα ανωτέρω ερωτήματα.

Παράλληλα και δυνάμει του άρθρου 133 του ΚτΒ, παρακαλείσθε όπως καταθέσετε τα πλήρη στοιχεία, έγγραφα, αλληλογραφία, αποφάσεις κ.λπ. βάσει των οποίων ρυθμίστηκαν τα χρέη της ΝΔ προς τη ΔΕΗ Α.Ε.

Αθήνα, 21-03-2014

Η ΕΡΩΤΩΣΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ραχήλ Μακρή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: