ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.14

Εύβοια: Φυγαδεύτηκε ο Σίμος Κεδίκογλου μετά την παρέλαση -Βόλος: Οι πολίτες στα κάγκελα και οι πολιτικοί αποκλεισμένοι από αστυνομικούς


1Από τις 07.30 το πρωί ηχούσαν οι καμπάνες των ναών και η φιλαρμονική του Δήμου παιάνιζε θριαμβευτικά στους δρόμους της πόλης, ενώ με τιμές πραγματοποιήθηκε η επίσημη έπαρση της σημαίας στο Ηρώο των Πεσόντων, παρουσία στρατιωτικού αγήματος.






ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom
Την παράσταση για άλλη μία χρονιά έκλεψαν οι μπόμπιρες και οι εντυπωσιακές μαθήτριες. Την παρέλαση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους οι τοπικοί φορείς, υποψήφιοι δήμαρχοι και αντιπεριφερειάρχες, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Σίμος Κεδίκογλου.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με την λήξη της παρέλασης φυγαδεύτηκε από την προσωπική του ασφάλεια και δεκάδες αστυνομικούς για να αποχωρήσει.

Βόλος: Οι πολίτες στα κάγκελα και οι πολιτικοί αποκλεισμένοι από αστυνομικούς

Βόλος: Οι πολίτες στα κάγκελα και οι πολιτικοί αποκλεισμένοι από αστυνομικούς στην παρέλαση - Φωτό!
Για πολλοστή φορά βρέθηκαν να παρακολουθούν την παρέλαση πίσω από κάγκελα στην παραλία της πόλης.
Οι πολιτικοί με την σειρά τους, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, παρακολουθούσαν αποκλεισμένοι από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες από νωρίς είχαν κλείσει τους κάθετους προς την παραλιακή οδό δρόμους, απαγορεύοντας την προσέγγιση των πολιτών ακόμα και στο Μνημείο Ηρώων κατά την κατάθεση των στεφάνων.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: