ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.14

Αν είναι δυνατόν. Καμίνης, Κασιδιάρης προηγούνται στο Δήμο Αθηναίων;



Σύμφωνα με δημοσκόπηση του καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Επαμεινώνδα Πανά και της ομάδας του, οι δύο πρώτοι που ξεχωρίζουν για το Δήμο Αθηναίων είναι οι κ.κ. Καμίνης και Κασιδιάρης.

Η περίοδος έρευνας ήταν από 20 – 24 Μαρτίου 2014, με τυχαίο...
δείγμα 1.630 πολιτών άνω των 18 ετών, στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων.

Το ερώτημα που τέθηκε ήταν: «Εάν την επομένη Κυριακή είχαμε Δημοτικές Εκλογές, ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους Δημάρχους Αθηναίων θα ψηφίζατε;».

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής: Καμίνης 23,4%, Κασιδιάρης 20,4%, Σακελλαρίδης 15,8%, Κακλαμάνης 13,9%, Σπηλιωτόπουλος 6%, Καπερνάρος 5,3%, Σοφιανός 4,4%, Βαλλιανάτος 2,1%, Σακκάς 1,2%, Κωνσταντίνου 1%, Άλλος 1,1%, Κανένας 3,1%, ΔΓ 2,3%.

Εάν τελικά είναι περίπου αυτά τα ποσοστά της πρώτης Κυριακής, γίνεται αντιληπτό πως τη δεύτερη Κυριακή θα εκλεγεί ο κ. Καμίνης. Χωρίς φυσικά κανείς να γνωρίζει πως θα συμπεριφερθούν οι δεξιοί ψηφοφόροι. Μπορεί να υπάρξει και η έκπληξη όλων των εποχών!!! Αν μάλιστα βάλουν το Κασιδιάρη φυλακή, τότε τίποτα πλέον δεν αποκλείεται.

Εκείνο πάντως που αβίαστα βγαίνει από την έρευνα είναι ότι καταποντίζεται η νεοφιλελεύθερη ΝΔ μέσα στο κάστρο της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: