ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.14

Π. Καμμένος: «Το παρακράτος εκβιάζει τους βουλευτές»

 
Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ ο Στυλιανός Στασινόπουλος κατάγεται από την Μεσσηνία(πρωτότυπο...) και είναι παιδικός φίλος του Σαμαρά.Άντε τώρα να ασχοληθεί με την λίστα Λαγκάρντ κτλ...


ΑΠΟ: www.periodista.gr

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο οποίος μίλησε για επίθεση προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι «Να σας πω ένα πιο σοβαρό, πέρα από τους πολέμους και τη λάσπη. Το ξέρετε ότι στην πλειοψηφία των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οι παρακρατικοί της κυβέρνησης πιέζουν με το ΣΔΟΕ;», για να προσθέσει ότι «Το ΣΔΟΕ στον Χαϊκάλη, στον Καπερνάρο, στη Χρυσοβελώνη, σε εμένα, σε όλη την οικογένειά μου. Το ΣΔΟΕ Λαμίας, ψάχνει την πεθερά μου για την Ικαρία που πριν από 15 χρόνια έκανε τρία δωμάτια».

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υπογράμμισε ότι «Τον κ. Γιοβανόπουλο, για να σας δώσω και την είδηση, την προηγούμενη εβδομάδα μπούκαραν στο ξενοδοχείο του πεθερού του, και από ότι μου είπε εκείνος, ήταν στα όρια να του το πάρουν», για να προσθέσει ότι «Το καταλαβαίνετε ότι το παρακράτος εκβιάζει και τους βουλευτές; Δεν ξέρω αν εκβιάστηκαν ο κ. Γιοβανόπουλος και η κ. Γιαταγάνα, αλλά αν εκβιάστηκαν να βγουν να το πουν».Δεν υπάρχουν σχόλια: