ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.14

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΝΙΚΗΤΑ !! "ΛΕΩ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ"


O Νικήτας Κακλαμάνης,  εξαπέλυσε κατά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μέσω της “Σαββατιάτικης Ελευθεροτυπίας”.
Όπως προβάλει στο πρωτοσέλιδό της η “Ελευθεροτυπία”, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και ....
υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι επέλεξε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, έτσι ώστε να μην έχει η Κεντροδεξιά υποψήφιο στον β’ γύρο των εκλογών της Αθήνας, και έτσι να ευνοηθεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, σημερινός δήμαρχος Γιώργος Καμίνης.
Σύμφωνα με τη συλλογιστική Κακλαμάνη, μια επανεκλογή Καμίνη θα αποτελέσει ανάσα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη πολιτικά θέση, και αναμένεται να αμφισβητηθεί η ηγεσία του στο ΠΑΣΟΚ, μετά τη διαφαινόμενη βαριά ήττα στις εκλογές του Μαϊου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: