ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.14

Ψηφοδέλτιο με Ρίχτερ! Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ. ο Άκης Τσελέντης


1

Ζυμώσεις για την ανάδειξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών, πραγματοποιούνται στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Σήμερα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της καθηγήτριας Ζωής Γεωργαντά η οποία είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο και συμφωνήθηκε η συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Η Ζωή Γεωργαντά, είναι καθηγήτρια της Εφαρμοσμένης Οικονομετρίας και Παραγωγικότητας στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας και πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ και είχε προχωρήσει «σε καταγγελίες περί αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου σε συνεργασία με την Eurostat και τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου» όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, από πηγές του κόμματος, στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα περιλαμβάνονται επίσης ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργος Ζησιμάτος, ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ Νίκος Μαρκάτος, ο σεισμολόγος Ακης Τσελέντης, και ο εργατολόγος Γιώργος Ρωμανιάς, ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται συζητήσεις με τον Κώστα Ζουράρι. Να σημειωθεί, ότι έχει ήδη συμφωνηθεί η συμμετοχή του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής και πρώην βουλευτή Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Σγουρίδη.
Τέλος, υπό προϋποθέσεις φέρονται να επιθυμούν την συμμετοχή τους στο ευρωψηφοδέλτιο οι βουλευτές Έλενα Κουντουρά, Νότης Μαριάς και Μίκα Ιατρίδου. Εάν και εφόσον ισχύει όμως το ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υποψηφίου ευρωβουλευτή, είναι άγνωστο ποιοι τελικά θα συμμετέχουν εκ των βουλευτών των Αν.Ελ. Επίσης, ο Πάνος Καμμένος θα προτείνει στην ευρωλίστα, πρόσωπα από όλες τις περιφέρειες της χώρας.


koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: