ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.14

Στην απομόνωση τα *φοβισμένα παλικαράκια...* που μας κυβερνάνε !



Οι πολίτες θέλουν να βλέπουν παρελάσεις, τους αρέσουν γιατί εμπιστεύονται και αγαπούν τις Ένοπλες Δυνάμεις. Παρά τα μέτρα ασφαλείας και την 
ταλαιπωρία που αυτά προκαλούσαν για να προσεγγίσει κάποιος σ΄ ένα σημείο απ΄ όπου θα παρακολουθούσε την παρέλαση πάρα πολλοί Αθηναίοι με τα παιδιά τους στάθηκαν στις δύο πλευρές της Πανεπιστημίου ,από την Βουκουρεστίου μέχρι και το θέατρο Rex και χειροκρότησαν το προσωπικό των ΕΔ που παρέλασε άψογα.

Είναι κακός κατά την γνώμη μας ο “διαχωρισμός” της τέντας των επισημων από τους απλούς πολίτες. Αυτό πρέπει να προβληματίσει όσους στέκονται κάτω από την τέντα . Τα μέτρα που χωρίζουν την τέντα από την Πανεπιστημίου μπορεί αριθμητικά να φαίνονται λίγα. Το χάσμα που χρόνο με τον χρόνο όμως μεγαλώνει μεταξύ της “τέντας” και του πεζοδρομίου γίνεται επικίνδυνο.

Οι φωτογραφίες από την Πανεπιστημίου, με το τέλος της παρέλασης.




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: