ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.14

“Ποταμια”, ” 58″ κεντροαριστερές” “ελιές” και… “κολοκύθα” !!Το Καστελόριζο του Παπανδρεου και η χρεοκοπία. έθεσε τους πάντες προ του διλήμματος  “μνημονιακός- αντιμνημονιακός” δημιουργώντας μια κάθετη τομή μεταξύ του νέου και του παλιού.
Εκείνη την στιγμή  έπεσαν όλες οι  κομματικές ταυτότητες επιτρέποντας μετακινήσεις μέσα στο ιδεολογικό φάσμα οι οποίες θα οδηγούν σήμερα το παλιό πολιτικό σκηνικό στην εξαφάνιση.
Οι αντιμνημονιακοί  προχώρησαν εμπρός με νέα σχήματα,  τόσο Δεξιά  όσο και Αριστερά και βασικές αρχές σύγκρουσης. Άφησαν πίσω τους μνημονιακους να πηγαίνουν από δόση σε δόση κάνοντας τα πράγματα για όλους χειρότερα.
Σαν αποτέλεσμα στην αρχή το ΠΑΣΟΚ πήρε να διαλύεται σε διάφορες “Ελλαδες”, σε  “58″σε  “κεντροαριστερές” και “ελιές”.  Μετά πήρε σειρά η ΝΔ η οποία κρατηθηκε  ενωμένη ως ψευτο-αντιμνημονιακή όσο ήταν εκτός νυμφώνος,  ενώ προσπάθησε να είναι στις πλατειες. Μετά το ρήγμα με τους ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση Παπαδήμου, σήμερα πήρε να διαλύεται σε ”Ποτάμια”, προς τα οποία αιμορραγεί. Παράλληλα αυτή την στιγμη κινούνται κάμποσες “Κεντροδεξιές” και “ακροδεξιές” “ανασυντάξεις” και μια “κολοκύθα”.  Αυτό το τελευταίο  είναι ακομη στα σκαριά θα ανακοινωθεί αργότερα με επικεφαλής καποιο σκιάχτρο ή πρίγκιπα των παραμυθιων.
Οι μνημονιακοί δεν μπόρεσαν αντιτάξουν σοβαρό αντίλογο σε όλο αυτό τον χαμό  γιατί οι ηγέτες τους ήταν αυτοί που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία και έφεραν το μνημονιο για να την κρύψουν.  Καραμανλήδες και Παπανδρέου κυβερνούσαν την χώρα επί 40 χρόνια μέσα από δυο κόμματα,  ένα Καραμανλικό και ένα Παπανδρεϊκό. Ο Λαός των μνημονιακών ήταν και παραμένουν επιεικώς άσχετοι  για το τι συνέβη με το Μάαστριχ και την Ευρωπη, την σιωπηλή διαρκής διολίσθηση-υποτίμηση της δραχμάς για να μπει στο ευρώ, τι συνέβη μέχρι το 2009 και τι είχε συμβεί στο Καστελόριζο. Η  απόδειξη ήταν ότι φοβόντουσαν την χρεοκοπία. Όλοι θυμόμαστε το βασικό δίλημμα  με το οποίο τους τρόμαζαν ήταν πάντα “το μνημονιο η χρεοκοπία” ενώ είχαμε χρεοκοπήσει όπως καταγράφηκε εδώ.
Δίπλα στους μνημονιακούς που δεν ήξεραν υπήρχαν βέβαια και οι “ύποπτοι” δηλαδή  αυτοί που ήξεραν και πληρώνονταν -με καποιο τρόπο- για να προπαγανδίσουν το μνημονιο.
Δεν έφερε το μνημονιο την χρεοκοπία. Την χρεοκοπία την έφεραν αυτοί που μας οδήγησαν στο μνημονιο και οι προηγούμενοι. Έφεραν το μνημονιο για αυτό τον λόγο. Γιατί δεν άντεχαν να ανακοινώσουν χρεοκοπία και να βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεων τους στο εσωτερικό και διεθνώς.
Την καταστροφή που ζούμε την έφεραν αυτοί που ψηφίσαν, υποστήριξαν, εφάρμοσαν το μνημονιο. Αυτούς που πληρώνονταν για να το υπηρετήσουν αυτούς που λέμε “μνημονιακούς”.
Σήμερα ακομη κι αν το μνημόνιο εκλείψει ή αλλάξει ονομασία, η διαίρεση μνημονιακών αντιμνημονιακών, θα υπάρχει χάρη σε αυτούς που έδωσαν ιδεολογικό βάθος στο αντιμνημόνιο εισάγοντας σε αυτό τον ευρωεκπιτισμό.
Διότι αυτό ήταν και  είναι τελικά το αντιμνημόνιο σε κάθε μορφή, δοσολογία ή σχήμα κι αν εμφανίστηκε. Είναι μια αντίδραση στις απαιτήσεις της τρόικα δηλαδη της ευρωπαϊκής ένωσης, της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας, με την τεχνογνωσία του ΔΝΤ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: