ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.14

Υποχρεωτικά μέσω τράπεζας θα γίνεται η καταβολή των ενοικίων

Στόχος του υπουργείου είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής 

Τρόπους για να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή στο εισόδημα από ενοίκια αναζητά το υπουργείο Οικονομικών και στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται σοβαρά η καταβολή των ενοικίων να γίνεται υποχρεωτικά μέσω τράπεζας. Με στόχο την αποφυγή φοροδιαφυγής για εισοδήματα από την ακίνητη περιουσία, πλέον αλλάζουν τα πάντα στον προσωπικό τρόπο με τον οποίο μέχρι σήμερα συμφωνούσαν ενοικιαστής και ιδιοκτήτης για την καταβολή των ενοικίων. Με δεδομένη την κατάργηση της υποχρέωσης δήλωσης εισοδήματος από μισθώματα που δεν έχουν εισπραχθεί από τους ιδιοκτήτες τους, στο υπουργείο Οικονομικών εξετάζουν λύσεις προκειμένου να μην πάρει διαστάσεις η απόκρυψη εισοδήματος. Πρακτικά, κάθε ενοικιαστής θα υποχρεώνεται, εφόσον το μηνιαίο μίσθωμα που καταβάλλει είναι μεγαλύτερο από 100 ή 150 ευρώ, να το εξοφλεί με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του ιδιοκτήτη ή με επιταγή. Εφόσον δεν το κάνει δεν θα θεωρείται ότι το 
ενοίκιο έχει εξοφληθεί ενώ θα αποτελεί και φορολογική παράβαση τόσο για τον ενοικιαστή όσο και για τον ιδιοκτήτη. Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα μπορούν να επικαλεστούν μη είσπραξη ενοικίων και κατά συνέπεια δεν θα είναι υποχρεωμένοι να τα δηλώσουν και να φορολογηθούν για αυτά εφόσον δεν εμφανίζονται να τα έχουν εισπράξει μέσω του τραπεζικού συστήματος.

πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

απο δω το πανε απο εκει το φερνουν στο τελος δεν θα δηλωνουμε τιποτα και κανενας.