ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.14

Πες τα Πρόεδρε, μας έχουν περικυκλώσει οι δανειστές και μας δανείζουν με το ζόρι


«Πριν από 193 χρόνια ο ελληνικός λαός έδωσε μάχη ενάντια στην οθωμανική αυτοκρατορία και νίκησε... Σήμερα δίνει μάχη για να σπάσει τον κλοιό των δανειστών»ανέφερε στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιλέγει μια «εύκολη» δήλωση, αρκετή για να του εξασφαλίσει μια κάποια υστεροφημία.

Δεν είναι επίσης η πρώτη φορά που εγώ προσωπικά αλλά νομίζω κι αρκετοί ακόμα θα αυτολογοκριθούμε αναλογιζόμενοι την ηλικία του κ. Παπούλια και το κύρος του θεσμού, ο οποίος έρχεται από μακριά, ακριβώς για να πάει μακριά.

Ήμουν από τους λίγους που είχαν δημόσια διαφωνήσει με την ανανέωση της θητείας του στο Προεδρικό Μέγαρο κι ελπίζω ο διάδοχος του να είναι ένας πραγματικός ευρωπαϊστής κι όχι κάποιος που αντιλαμβάνεται την πολιτική με όρους του 1980 και του 1990.


parapolitiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: