ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.14

Καλαμάτα: Παρέλαση με επεισόδια και συγκρούσεις (video)

Μετά το τέλος της παρέλασης στην Καλαμάτα μέλη της ΟΛΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησαν να διαμαρτυρηθούν κάνοντας πορεία, με κεντρικό σύνθημα «Τιμάμε την Επανάσταση, αντιστεκόμαστε σε Ε.Ε. – ΔΝΤ». Στην πορεία συμμετείχαν και μέλη της «Ανοιχτής Συνέλευσης Καλαμάτας».

Ωστόσο, αστυνομική δύναμη προσπάθησε να σταματήσει την πορεία και να απωθήσει τους διαδηλωτές.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος ζητούσε από την Αστυνομία να ανοίξει το δρόμο, κάτι που τελικά δεν έγινε και ξεκίνησαν οι μάχες σώμα με σώμα. Στο σημείο έφθασαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ. Δημιουργήθηκε ένταση και μικροεπεισόδια.

Τελικά οι διαδηλωτές κατάφεραν να εισχωρήσουν αφού η παρέλαση είχε τελειώσει και οι επίσημοι είχαν αποχωρήσει. Η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει, όταν η πορεία περνούσε κάτω από τα γραφεία της «Ελληνικής Δράσης», όταν σημειώθηκαν φραστικές αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο πλευρών χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια.





http://www.parakato.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: