ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.14

Όταν ομιλούν τα φερέφωνα, τα πιόνια υπακού

adonis-ekbiasmos
Κάθε εγκληματική οργάνωση έχει τους εγκέφαλους, τους εκτελεστές, τους εκβιαστές και φυσικά αρκετούς τριγύρω που θα τους υποστηρίζουν. Όταν δεν γίνονται τα θέλω της οργάνωσης, αρχίζουν οι εκβιασμοί ως προκαταρκτικές διαδικασίες για να πεισθούν αυτοί που πρέπει.
Μερικές οργανώσεις είναι πιο κυριλέ και δεν σκοτώνουν, ξέρουν όμως να σε πιέζουν ψυχολογικά και στο τέλος να κάνουν τους περισσότερους να υποκύπτουν. Εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια, τα πολιτικά κόμματα έχουν ως πάγια τακτική τον ψυχολογικό εκβιασμό προς όλους.
Πως γίνεται, κάθε φορά που θα πρέπει να ψηφιστεί κάποια εντολή της Τρόικας, να είναι και η πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, μόνο οι εκβιαστές το ξέρουν. Όπως πάντα, έτσι και τώρα, έχουν επιδοθεί όλοι οι παρατρεχάμενοι κολαούζοι σε εκβιασμό όσων αντιδρούν, και μέχρι τώρα τα καταφέρνουν πολύ καλά.
Ο κος μπουμπούκος μας είπε: «Όποιος δεν ψηφίσει, αναλαμβάνει την ευθύνη εξόδου από το ευρώ», μα είπε επίσης ότι είναι ήρωες όσοι είπαν «Ναι» στο μνημόνιο και αν θα έλεγαν «Όχι», δε θα ήταν. Είπε και ένα ακόμα ωραίο «Ο πρωθυπουργός δεν εκβιάζεται ούτε θα παραμείνει εκβιαζόμενος». Μάλλον δεν εννοούσε τους εκβιασμούς από την Τρόικα γιατί τους έχουν βαφτίσει ως «διαπραγμάτευση».
Α ρε Έλληνα, αυτοί που εδώ και χρόνια σε κυβερνούν, σου ξύπνησαν μέσα σου τον ραγιά και να δω πότε θα αποφασίσεις, να επαναστατήσεις.


outelogos

Δεν υπάρχουν σχόλια: