ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.14

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος
«Ραντεβού» έξω από την Βουλή δίνουν την Κυριακή, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, η ΑΔΕΔΥ, το Τεχνικό Επιμελητήριο, το Εργατικό Κέντρο Αθηνών και οι σύλλογοι Φαρμακοποιών. Μάλιστα, φορείς προαναγγέλουν αγωνιστικές - απεργιακές δράσεις για το επόμενο δεκαπενθήμερο.


Σε σύσκεψη των φορέων (ΑΔΕΔΥ, ΠΦΣ, ΤΕΕ, ΕΚΑ, ΦΣΑ), που πραγματοποιήθηκε για την προετοιμασία της «μαζικής και δυναμικής ανάπτυξης των αγωνιστικών – απεργιακών δράσεων του επόμενου δεκαπενθήμερου» αποφασίστηκε: διοργάνωση συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή την Κυριακή στις 18.30, στην Πλατεία Συντάγματος, διοργάνωση συλλαλητηρίου καταγγελίας της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Τρίτη, 1η Απριλίου στις 18.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ημέρα συνεδρίασης του ECOFIN, το οποίο αναμένεται να αποφασίσει νέες ανατροπές στα δικαιώματα των εργαζομένων και διοργάνωση Γενικής Απεργίας, την Τετάρτη, 9 Απριλίου.
«Απέναντι στην κλιμακούμενη ένταση των αντικοινωνικών, αντι-εργασιακών και αντι-ασφαλιστικών κυβερνητικών – μνημονιακών πολιτικών, που διαλύουν τα Δημόσια Κοινωνικά Αγαθά (Υγεία, Παιδεία, Κοινωνική Ασφάλιση), αυξάνουν τη φτώχεια, την ανεργία, οδηγούν στην αφαίρεση μισθολογικών, ασφαλιστικών-συνταξιοδοτικών, κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, τα Συνδικάτα και οι Φορείς απαντούν με κλιμάκωση της έντασης, της δυναμικής, της διάρκειας και της προοπτικής των κοινών αγώνων» αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι τη συμμετοχή της στα συλλαλητήρια και τη γενική απεργία έχει εξαγγείλει η ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: