ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.14

ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΈΣ ΠΟΥ ΡΊΧΝΟΥΝ ΓΙΑΤΑΓΆΝΑ ΓΙΟΒΑΝΌΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΆΤΣΟ


Διαβάστε με προσοχή τα υπογραμμισμένα σημεία των επιστολών που δείχνουν πως η κ. Γιαταγάνα και κατ' επέκταση ο κ. Γιοβανόπουλος ζητούν από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να παρακάμψει την θέληση της πλειοψηφίας του Εθνικού Συμβουλίου και αφού αυτός δεν το έκανε, θεώρησαν πως
πρέπει να φύγουν.
Η Δημοκρατία όμως δεν επιτρέπει στην μειοψηφία να αποφασίζει για την πλειοψηφία κύριοι διαφωνούντες.


«Τα γραπτά μένουν», αναφέρει σε δήλωσή της η ανεξάρτητη βουλευτής, Χρυσούλα Γιαταγάνα παραθέτοντας δύο επιστολές που απέστειλε στον Πάνο Καμμένο και σε όλα τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Δημήτρης Μεζάλας

1η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

22-2-2014

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σεβόμενη τις ιδρυτικές αρχές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και θέλοντας να έχω τη δυνατότητα «να κοιτάω στα μάτια» όλους  όσοι,  με την ψήφο των, αποδεχόμενοι αυτές τις αρχές, με έστειλαν εκπρόσωπό τους στη Βουλή αλλά και με την μη κοινοβουλευτική, πολιτική ιδιότητά μου,  δηλώνω ότι:

Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι η αντίσταση στη μνημονιακή πολιτική, η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, είναι πατριωτικό καθήκον όλων των Ελλήνων.

Η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στην Ευρώπη, μία Ευρώπη των λαών, αποτελούμενη από κυρίαρχα κράτη, ισότιμα στην εταιρική ένωση. Λέω ΟΧΙ στην γερμανοκρατούμενη Ευρώπη των τραπεζιτών και των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.

Το Κίνημά μας είναι Αντιμνημονιακό, Πατριωτικό, Αντιφεντεραλιστικό και εκφράζει απόλυτα τα πιστεύω μου.

Το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι αναγκαίο να χρίζει ή να στηρίζει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, πρόσωπα , αντιπροσωπευτικά της ταυτότητάς του, συμβατά με τον εθνικό και πολιτικό αγώνα που διεξάγουμε. Αυτός είναι ο δρόμος για την συσπείρωση των  αντιμνημονιακών-πατριωτικών δυνάμεων και για την ευρύτερη συνειδητοποίηση του Λαού  ενάντια  στην αποσυντιθέμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση.   

Μετά τις εκδιδόμενες αποφάσεις  ορισμένων Συντονιστικών Επιτροπών της Μακεδονίας υπέρ, της  υποψηφιότητας του κ. Τζιτζικώστα, του οποίου η εκπεφρασμένη πολιτική λόγων και έργων  του, αντίκειται στις αρχές, στις αξίες και στους πολιτικούς στόχους του Κινήματός, πολιτική την οποία δεν έχει δημόσια αποσύρει, έγινα αποδέκτης σφοδρών αντιδράσεων από στελέχη μας, από μέλη μας, από απλούς ψηφοφόρους των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Μακεδονία και όχι μόνο, από απλούς έλληνες πολίτες.

Κατόπιν τούτων, προτείνω την έκτακτη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου μας, μέλος του οποίου είμαι,  στις αρμοδιότητες του οποίου εμπίπτουν όλα τα ζητήματα πολιτικής του Κινήματος, καθώς και η διαμόρφωση της πολιτικής του Κινήματος, βάση των αποφάσεων του Συνεδρίου και των επιταγών της πολιτικής επικαιρότητας. Δεδομένου ότι το θέμα των υποψηφίων Περιφερειαρχών μας, έχει αναχθεί σε μείζον πολιτικό ζήτημα, μεταξύ των μελών και των ψηφοφόρων της βάσης του Κινήματός μας, όχι μόνο τοπικά αλλά και ανά την επικράτεια, θεωρώ αναγκαία την άμεση, έκτακτη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου μας.

Παρακαλώ τα λοιπά  μέλη του Εθνικού Συμβουλίου προς τα οποία διαβιβάζεται η παρούσα πρόταση μου, να μου απαντήσουν (με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)  άμεσα, αν συμφωνούν ή όχι, προκειμένου να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός του ¼ του συνόλου των μελών του Ε.Σ. που προβλέπεται από το καταστατικό μας προκειμένου  να καταθέσουμε το  αίτημα  έκτακτης σύγκλισης  Ε.Σ.2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 14-3-2014

Κύριε Πρόεδρε,

Με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο εστάλη προς όλα τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου στις 22/2/2014, έχω προτείνει την έκτακτη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου, προκειμένου να αποφασίσουμε για τη στρατηγική μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην πρότασή μου αυτή έλαβα 23 θετικές απαντήσεις, δηλαδή δεν συγκέντρωσε τον απαραίτητο, σύμφωνα με το καταστατικό μας, αριθμό, του ¼ των μελών του Ε.Σ., ώστε να συγκληθεί έκτακτο Ε.Σ.

Επειδή, μέσα από τις θετικές απαντήσεις που έλαβα από τα μέλη του Ε.Σ., που προέρχονται από όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας, προκύπτει έντονος προβληματισμός σχετικά με την πορεία του Κινήματός μας.

Επειδή αφουγκράζομαι τον έντονο προβληματισμό και τη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων μας στην Κεντρική Μακεδονία.

Επειδή, δεν υπάρχει πλέον χρόνος, γιατί καταρτίζονται παντού ψηφοδέλτια.

Επειδή, με σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν επιλύονται τα σοβαρά προβλήματα, αλλά πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του, αναπτύσσοντας τα επιχειρήματά του, μέσα στα αρμόδια όργανα, όπως αυτά ορίζονται από το καταστατικό.

Επειδή, υφιστάμεθα ως Κίνημα μεγάλη ζημιά με την παραφιλολογία που αναπτύσσεται στο διαδίκτυο σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές.

Επειδή, βάσει καταστατικού, έχεις τη δυνατότητα, εσύ ο ίδιος, να συγκαλέσεις τακτικό πλέον  Εθνικό Συμβούλιο, όπου θα συζητηθεί η στρατηγική μας, τόσο για τις αυτοδιοικητικές όσο και για τις ευρωεκλογές.

Σε καλώ να συγκαλέσεις άμεσα το Εθνικό Συμβούλιο,  σε τακτική συνεδρίαση, γιατί πλέον δεν υπάρχει χρόνος. Οι εκλογές πλησιάζουν και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να αποξενωθούμε εντελώς από τη βάση μας. Μία βάση που πίστεψε στην Ιδρυτική μας Διακήρυξη και έδωσε σε ένα νεοσύστατο Αντιμνημονιακό Κίνημα το ποσοστό του 10.6% στις εκλογές του Μαΐου του 2012.

Τέλος, σου δηλώνω ότι παραιτούμαι από μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, στην οποία εκλέχτηκα από τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, διαμαρτυρόμενη για τη δυσλειτουργία αυτού του οργάνου καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετώπισα από την πρώτη στιγμή ως υπεύθυνη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, μιας περιοχής που αντιμετωπίζει φλέγοντα ζητήματα. Τα προβλήματα αυτά στα γνωστοποίησα με οκτασέλιδη αναφορά μου, από τις 31 Ιουλίου 2013 και τα κοινοποίησα στον Γραμματέα του Ε.Σ. και στην επιτροπή δεοντολογίας και ουδεμία απάντηση έλαβα.

Η παρούσα κοινοποιείται σε όλα τα μέλη του Ε.Σ., τα οποία καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την πορεία του Κινήματος.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: