ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.14

Μεγαλώνει η λίστα των βουλευτών που δεν ψηφίζουν το γάλα...
Περισσότεροι βουλευτές προστίθενται στη λίστα με αυτούς που δεν στηρίζουν το γάλα. Συγκεκριμένα, ...
τη στήριξή του στους αγελαδοτρόφους εκφράζει, ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Ανδρέας Μαρίνος, χαρακτηρίζοντας ως μονόδρομο την πρότασή τους για το γάλα.

«Αναμφισβήτητα, κινείται στη σωστή κατεύθυνση και μας βγάζει από το αδιέξοδο. Το σχέδιο νόμου στην υπάρχουσα μορφή του στραγγαλίζει την κτηνοτροφία και κυρίως τη γαλακτοπαραγωγό αγελαδοτροφία» τονίζει και προσθέτει: «Οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει να γίνουν έρμαια των πολυεθνικών εταιρειών και γι” αυτό οφείλουμε να τους προστατέψουμε από τα διάφορα τεχνάσματα αυτών των επιχειρήσεων. Είναι χρέος και καθήκον μας να στηρίξουμε την πρόταση των αγελαδοτρόφων, η οποία προασπίζει την εγχώρια παραγωγή».

Η πρόταση έχει την υποστήριξη του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμου Χαρακόπουλου.

Ο ίδιος θεωρεί ότι πρόκειται για μια εποικοδομητική πρωτοβουλία. Μόλις χθες τόνισε, σε δήλωσή του, πως μετά τη διάθεση που επέδειξαν οι αγελαδοτρόφοι, θα πρέπει όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για να αρθεί το αδιέξοδο στο ζήτημα του γάλακτος.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο κ. Χαρακόπουλος δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποχωρήσει στο θέμα του γάλατος, φτάνοντας μέχρι και την αποχώρησή του από την κυβέρνηση, στην περίπτωση που δεν υπάρξουν αλλαγές στις προωθούμενες ρυθμίσεις του υπουργείου Ανάπτυξης...

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: