ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.14

Ας όψεται ο ανθεκτικός τράχηλος του Ελληνα…

Γράφει ο Μαγια
Οι υπάλληλοι των δυναστών, ο εσμός των ολετήρων που έριξαν την ίδια τους την χώρα βορά στη διεθνή τοκογλυφία, φρόντισαν να …«φιλοτεχνήσουν» το ζυγό με ψέματα, εκβιασμούς, διλήμματα, απειλές, τρομοκρατία, καταστολή και ιδού το αποτέλεσμα: Ο τράχηλος του Ελληνα, υποκρύπτει μεγάλα αποθέματα ανθεκτικότητας. Και οι όποιες αντιδράσεις του έχουν ημερομηνία λήξης, όπως το γάλα…
Το φαινόμενο θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο διεθνούς επιστημονικής μελέτης. Ομοίως και το ψηφοθηρικό πάρτι πάνω στο κοινωνικό νεκροταφείο με περίπου 1,5 ευρό ημερησίως!…
Η γκεμπελικής επινόησης επικοινωνιακή καταιγίδα, εν μέσω πλεονάσματος πολιτικής αγυρτείας, άρχισε να βρέχει χρήμα για όλους! Το Μνημόνιο φεύγει, τα επιδόματα αποκαθίστανται, η ελληνική οικονομία βγαίνει στη διεθνή αγορά για δανεισμό, οι επενδυτές έρχονται.
Ωστόσο, η σκληρή πραγματικότητα συνεχίζεται και επιτείνεται, με τη νέα κυβερνητική επιχείρηση εξαπάτησης και χάλκευσης νέων δεσμών για τη μεγάλη πλειονότητα της κοινωνίας.
Οι συνεχείς διαβεβαιώσεις των Σαμαρά και Βενιζέλου, ότι δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα σκορπίζονται στον άνεμο καθώς γίνεται γνωστό ότι ήδη έχουν στα συρτάρια τους συμφωνία με την Τρόικα που προβλέπει σαρωτικές αλλαγές μετά τις ευρωεκλογές, οι οποίες διαλύουν ό,τι έχει περισωθεί από τα δικαιώματα των εργαζομένων και τις εργασιακές σχέσεις.
Συμφέρει, όμως, την κυβέρνηση η δημόσια συζήτηση να περιορίζεται γύρω από τις εγκληματικές ρυθμίσεις για το γάλα. Και αυτό, γιατί πίσω από τις αντιδράσεις μπορεί να κρατά κρυμμένα μυστικά μια σειρά από άλλα επώδυνα μέτρα, που συμφώνησε, δεσμεύοντας τη χώρα για χρόνια στις επιταγές των δανειστών.
Η μυστική συμφωνία, όπως αποτυπώνεται στο αγγλικό κείμενο, αποδεικνύει ότι έχει συναφθεί νέο μνημόνιο με τους δανειστές, που καταρρακώνει μισθούς και συντάξεις, απελευθερώνει τις μαζικές απολύσεις και τις ενοικιάσεις εργαζομένων χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Ενώ δίπλα στην απομείωση του εισοδήματος υπάρχει η κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους.
Η κυβέρνηση των εντελοδόχων δεν θα μπορούσε να παραμείνει στην εξουσία ούτε μέρα, δίχως ψέματα και εκβιασμούς κι ας είχε την ανοιχτή υποστήριξη των μεγάλων αφεντικών και των διαπλεκόμενων συμφερόντων, που ορέγονται τις τράπεζες, την ενέργεια και τα φιλέτα της δημόσιας περιουσίας.
Επιβεβλημένο το σφυροκόπημα των νέων μέτρων στη Βουλή, όμως δεν αρκεί εάν δεν συνοδευτεί από μαζικές κινητοποιήσεις στους δρόμους και τις πλατείες. Αλλά είπαμε, ας όψεται ο τράχηλος του Ελληνα…
Υ.Γ. Ουδείς κυβερνητικός αισθάνεται την ανάγκη να εξηγήσει πώς έγινε προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της δόσης η υλοποίηση των οδηγιών του ΟΟΣΑ, τις οποίες είχε παραγγείλει η κυβέρνηση Παπαδήμου και τις οποίες πλήρωσε ακριβά το Ελληνικό δημόσιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: