ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.14

Η ΕΛΣΤΑΤ αλλάζει τον πληθυσμό δύο μήνες πριν τις εκλογές: Ποιους δήμους επηρεάζει

Σε λιγότερες από 60 ημέρες οι ψηφοφόροι θα προσέλθουν στις κάλπες για την ανάδειξη των τοπικών αρχόντων, στο πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Την Τετάρτη, 26 Μαρτίου, η ΕΛΣΤΑΤ δημοσίευσε την έκθεσή της που αφορά την «Αναλογική κατανο μή λοπού πληθυσμ ού στις δη μοτικές κοινότητες του άρθρου 2, αρ. 4 του Ν. 3852/2010, λόγω ελλιπών στοιχείων».
Η έκθεση αναφέρεται σε επτά οικισμούς: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Πάτρα, Ηράκλειο, Περιστέρι, Ηράκλειο (Κρήτης) και Λάρισα.
Υπενθυμίζεται ότι με τροπολογία που εντάχθηκε στο μεταναστευτικό νομοσχέδιο, η κυβέρνηση προχώρησε στην αλλαγή του τρόπου εκλογής των δημοτικών συμβούλων σε δήμους με πληθυσμό άνω των 100.000. Ο κάθε δήμος πλέον,  θα αντιμετωπίζεται, ως ενιαίο σύνολο αναφορικά με την εκλογή δημοτικών συμβούλων, ενώ παραμένει η διάκριση αναφορικά με τους διαμερισματικούς συμβούλους.
Βάσει της τελευταίας απόφασης της ΕΛΣΤΑΤ και τις απογραφές του 2001 και 2011, ο δήμος που τίθεται «εκτός λίστας» όσων έχουν πληθυσμό πάνω από 100.00ο κατοίκους είναι ο δήμος Καλλιθέας.
Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση της ΕΛΣΤΑΤ ΕΔΩ

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: