ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.14

Το σκετσάκι του Σαμαρά στη ΔΤ και τα πουλάκια που κελαηδάνε



 Η 
επικοινωνιακή ομάδα της ΝΔ -μουρούτηδες, μουρουτοειδή κ.λπ.- θα πρέπει στο μέλλον να προσπαθούν με λίγη περισσότερη φαντασία, γιατί το χθεσινό σκετς με τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά στο αποκλειστικό κανάλι της κυβέρνησης δεν ήταν και τόσο καλά σκηνοθετημένο. Και αυτό γιατί η προσυνεννόηση για το γύρισμα της σκηνής είναι εμφανέστατη ακόμα και στους χαχόλους τηλεθεατές.

Τον βλέπουμε να έρχεται από το Μαξίμου προς... 

την κάμερα της ΔΤ που τον περιμένει λες και ξέρει ότι εκείνη την ώρα θα βγει από την πόρτα και, χωρίς καν να ερωτηθεί για κάτι από τον υποτιθέμενο δημοσιογράφο που κρατάει το μικρόφωνο, ξεκινάει με την απαγγελία του γνωστού ποιήματος.

Συμπρωταγωνιστές του φερόμενου ως πρωθυπουργού, τα πουλάκια που κελαηδάνε χαρούμενα για τις «επιτυχίες της κυβέρνησης» και τη «σωτηρία της χώρας», τα οποία ακούγονται θαρρείς και το γύρισμα έγινε στα παρθένα τροπικά δάση του Αμαζονίου και όχι στην Αθήνα.

Όσο για τη δήλωση αυτή καθαυτή, κάθε σχολιασμός είναι περιττός μιας και ουδείς νοήμων παίρνει στα σοβαρά δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά και του περίγυρού του.

Από jungle-report

Δεν υπάρχουν σχόλια: