ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.14

Δ ΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ

maximou10100209F95C456CFBB17094B39A26BFTρόπους να κάμψει τις αντιδράσεις για το γάλα αναζητεί η κυβέρνηση. Την ίδια ώρα και όσο βλέπουν το φως της δημοσιότητας στοιχεία της συμφωνίας με τους δανειστές της χώρας, διευρύνεται το μέτωπο των αντιδράσεων βάζοντας στο κάδρο εκ νέου τους φαρμακοποιούς, τους οδηγούς ταξί και τους μεταφορείς.
Τα παραπάνω, σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης, αυξάνουν την πίεση στο Μαξίμου το οποίο αντιδρά με δύο τρόπους:
- Εξετάζει ήπιες αλλαγές στη ρύθμιση για το γάλα (στη διάρκεια του φρέσκου και την αναγραφή στην ετικέτα “Ελληνικού”».
- Ετοιμάζει σειρά ευνοϊκών φορολογικών ρυθμίσεων με απώτερο στόχο να «χρυσώσει το χάπι» στους βουλευτές που αντιδρούν.
Για το γάλα το υπουργείο Ανάπτυξης (το οποίο επιμένει στην αρχική ρύθμιση) αναμένεται να ενημερώσει, αύριο Πέμπτη, τους βουλευτές για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, ενώ το Μαξίμου έχοντας στα χέρια του την πρόταση των γαλακτοπαραγωγών αναζητεί μια φόρμουλα συμβιβασμού μεταξύ της αρχικής συμφωνίας με την τρόικα και των αλλαγών εκείνων που θα κάμψουν τις αντιδράσεις.
Στη Βουλή αναμένεται να συνεδριάσει η διαρκής επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στην οποία πρόεδρος είναι ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Βλάχος ο οποίος απειλεί να καταψηφίσει το επίμαχο άρθρο για το γάλα. Στη συνεδρίαση δεν αποκλείεται να παραστούν, μετά από κλήση τους, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Στη ΝΔ βουλευτές έχουν ζητήσει από τον Θανάση Μπούρα τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας πριν από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, ενώ στη Χαριλάου Τρικούπη συνεχίζεται το πολιτικό «μασάζ» στους βουλευτές που αντιδρούν.
Τέλος, λόγω του νομοσχεδίου που έρχεται στη Βουλή, αναβλήθηκε και η επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Σουηδία, ως Προέδρου της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για τη θέση του Προέδρου της Κομισιόν.
πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: